Ποδόσφαιρο

Ο Ντουκουρέ έδωσε αυτό που μπορούσε (Wyscout Analysis & Poll)

Ο Σείχ Ντουκουρέ έδωσε το 100% του, ακόμη κι αν αυτό κάποιες φορές δεν ήταν αρκετό.

Το YellowRadio.gr με τη βοήθεια του Wyscout σα αναλύει τη σεζόν που έκανε ο κάθε ένας από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, με το σημερινό άρθρο να αναφέρεται στον Σείχ Ντουκουρέ.

Ο Ιβοριανός στο διάστημα 1,5 χρόνου που είναι στον Άρη έχει δώσει το 100%. Δεν υπήρχαν παιχνίδια που μπορεί κάποιος να έχει παράπονο από τη προσπάθεια του, αλλά η υγεία του πλέον δε του επιτρέπει να παίζει στο επίπεδο που απέδιδε όταν ήταν στην Ισπανία.

Γενικότερα ο Ντουκουρέ απέφυγε τα πολλά λάθη (κάτω από έξι ανά 90′) και ήταν αρκετά προσεκτικός στις πάσες του όπου είχε 91,6% επιτυχία και 87% στο τελευταίο τρίτο.

Το πρόβλημα βέβαια στα παραπάνω ποσοστά είναι ότι ισχύουν μεν, σε πολύ μικρά νούμερα δε. Είναι σπάνιο και σίγουρα όχι επιθυμητό από έναν χαφ να έχει μόλις 37 πάσες ανά 90 λεπτά και κάτω από 4 στο τελευταίο τρίτο, τη στιγμή που σε όλη τη χρονιά πέρασε μόλις μία πάσα στη μεγάλη περιοχή.

Στο κομμάτι των μονομαχιών είχε ποσοστό 56% στις αμυντικές μονομαχίες και μόλις 41,7% στις εναέριες, με 4,3 κλεψίματα ανά 90 λεπτά.

HIGHLIGHT

H καλύτερη στιγμή του Ντουκουρέ ήταν στην αρχή της σεζόν. Στο δεύτερο παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβιβ ο Ιβοριανός χαφ έχασε μόνο μία από τις επτά αμυντικές του μονομαχίες,

Ακόμη είχε 4 λάθος πάσες σε σύνολο 44 προσπαθειών και πέτυχε το γκολ στο 80ο λεπτό που έκανε το σκορ 2-1.

Τα αρνητικά του

Μετά τον (νέο) τραυματισμό του ο Ντουκουρέ έδειξε να έχει προβλήματα και ώρες-ώρες έμοιαζε να είναι μία ταχύτητα κάτω από τους υπόλοιπους, ενώ η βοήθεια του στο build up δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως ήταν το επιθετικό. Σε όλη τη διάρκεια της σεζόν ο Ντουκουρέ πέρασε μόλις μία πάσα στη μεγάλη περιοχή, είχε οκτώ επαφές στη περιοχή και δε κατάφερε ούτε να προωθήσει την μπάλα, με μόλις 7 progressive runs σε όλη τη σεζόν.

Με άριστα το «10», πώς κρίνεται η φετινή σεζόν του Ντουκουρέ;;

View Results

Loading ... Loading ...

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button