Ποδόσφαιρο

«Ο Μαφλά είχε πρόταση από τον Άρη, σκεφτόταν να αλλάξει ήπειρο» λένε οι Κολομβιανοί

Την περίπτωση του 28χρονου Μαφλά για το αριστερό άκρο της άμυνας είχαν εξετάσει στο παρελθόν οι κιτρινόμαυροι, όπως λέγεται στην Λατινική Αμερική.

Πρόκειται για 28χρονο αριστερό αμυντικό, ο οποίος είναι επιθετικογενής και μπορεί να αγωνιστεί και ως εξτρέμ. Έχει περάσει όλη του την καριέρα στην Αμερική (Νότια ή Βόρεια) και έχει στο βιογραφικό του τρεις συμμετοχές στην U17 της χώρας του.

Η συγκεκριμένη περίπτωση ποδοσφαιριστή φαίνεται να είχε απασχολήσει τον Άρη σύμφωνα με όσα γράφονται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, χωρίς να συγκεκριμενοποιείται το χρονικό διάστημα στο οποίο έγιναν οι επαφές αυτές.

Όπως αναφέρει το bostonglobe.com:

«Ο Μαφλά πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στην Κολομβία, με παρουσίες στην Αργεντινή και την Ουρουγουάη. Εξέτασε επιλογές και σκέφτηκε το να αλλάξει ήπειρο. Μάλιστα είχε μία πρόταση από την Ελλάδα και τον Άρη Θεσσαλονίκης όπως λέει ο εκπρόσωπος του.»

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button