Ποδόσφαιρο

Ο Ματέο, ο Ιτούρμπε και η δουλειά που έχει μπροστά του ο Μπούργος

Ένα από τα μεγάλα στοιχήματα του Χερμάν Μπούργος είναι να «ενεργοποιήσει» ορισμένους παίκτες του Άρη, οι οποίοι παρά το -δεδομένο- ταλέντο τους, δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα.

Ένας από τους τομείς στους οποίους ήταν υπεύθυνος ο Μπούργος στην προηγούμενη δουλειά του ήταν αυτός της ψυχολογίας. Αυτό του το προσόν θα χρειαστεί να «επιστρατεύσει» με ορισμένους παίκτες της ομάδας οι οποίοι δεν έχουν βρει έως τώρα τον καλό τους εαυτό.

Το πρώτο όνομα που έρχεται στο μυαλό για παίκτες που χρειάζεται να «αναγεννηθούν» είναι ο Ματέο Γκαρσία. Παρά τις προσπάθειες του στο αμυντικό κομμάτι και την τακτική του συνέπεια, ο Αργεντινός αδυνατεί να βοηθήσει μεσοεπιθετικά. Οι ικανότητες του σίγουρα ξεπερνάνε την μέχρι τώρα εικόνα του και η αλλαγή προπονητή του δίνει μία ακόμη ευκαιρία να θυμίσει -έστω και σε έναν βαθμό- τον προ τριετίας εαυτό του.

Από την άλλη μεγάλο στοίχημα είναι και αυτό του Χουάν Ιτούρμπε. Ο Παραγουανός είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες του ρόστερ του Άρη, χωρίς όμως να έχει προσφέρει έως τώρα τα αναμενόμενα. Με την άφιξη του ο Μπούργος, θα χρειαστεί να διαχειριστεί σωστά τον Ιτούρμπε τόσο σε ότι έχει να κάνει με την τοποθέτηση του στο γήπεδο όσο και με την ψυχολογία του.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button