Ποδόσφαιρο

Ο ιστορικός χορηγός της Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ έχει μπει δυναμικά στο βόλεϊ του Άρη!

Ένα πολύ μεγάλο όνομα ασχολείται σοβαρά με το βόλεϊ του Άρη!

Φέτος ο Άρης έχει ανοίξει μία νέα σελίδα στο τμήμα του ανδρικού βόλεϊ. Η ομάδα είναι σοβαρή και έχει έναν εξαιρετικό προπονητή, οικονομικά θέματα δεν υπάρχουν και η πιθανότητα της ανόδου είναι σοβαρή.

Μία από τις πιο σημαντικές εξελίξεις όμως για τους κιτρινόμαυρους είναι η επίτευξη χορηγικής συμφωνίας με τη GR Tech, μία εταιρία η οποία είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος (και) της sharp στην Ελλάδα.

Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως στον τομέα της, που μεταξύ άλλων έχει γίνει γνωστή ως κεντρική χορηγός της ίσως πιο αναγνωρίσιμης φανέλας στην ιστορία του Αγγλικού ποδοσφαίρου. Πρόκειται για τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του 1999 που κατέκτησε το τρεμπλ με τον μαγικό τρόπο που όλοι γνωρίζουμε.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι δε πρόκειται για μία επιφανειακή στήριξη. Η GR Tech και η Sharp έχουν ενεργή ανάμειξη και θα βοηθήσουν σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς, με τον ορίζοντα της συνεργασίας να μην είναι μονοετής.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button