Ποδόσφαιρο

Ο Γκρέι, ο επιθετικός που θέλει και ο… Καμαρά!

Ο Άλαν Πάρντιου αναφέρθηκε στη μέχρι στιγμής προσφορά του Αντρέ Γκρέι, στην αναζήτηση της ομάδας για έναν φορ και τις περιπτώσεις Βίντρα και Καμαρά.

-Η απόφασή σας να χρησιμοποιείτε ως αλλαγή τον Γκρέι, έχει δημιουργήσει αρκετή κουβέντα.

“Κάποιες φορές ο Άντρε μπορεί να έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο ως αλλαγή, παρά ως βασικός. Μερικές φορές θέλω να ξεκινάω με τον Ζερβίνιο. Είναι καλύτερος στο build up, για να ελέγξουμε το παιχνίδι. Άλλες φορές βέβαια χρειάζομαι τον Άντρε, για να σκοράρουμε γρήγορα ένα γκολ. Εξαρτάται από τις ανάγκες της ομάδας και τον αντίπαλο.

Ο Γκρέι κάνει γκολ. Είτε ως βασικός είτε ως αναπληρωματικός. Κάνει αυτό που πρέπει. Οι παίκτες καταλαβαίνουν την προσέγγισή μου σε κάθε παιχνίδι. Στη σύγχρονη εποχή μπορούμε να χρησιμοποιούμε μίνιμουμ 14 παίκτες. Όλοι παίρνουν χρόνο και είναι καλό για την ομάδα. Οι καρποί της διαχείρισης θα φανούν στο δεύτερο μισό της σεζόν. Στην Αγγλία υπολογίζουμε πολύ τους παίκτες που έρχονται από τον πάγκο και τελειώνουν τα παιχνίδια. Παίκτες όπως ο Γκρέι ή ο Καμάτσο που όταν είναι φρέσκοι αποτελούν πρόβλημα για τον αντίπαλο”.

-Τι χαρακτηριστικά θέλετε να έχει ο επιθετικός που θα έρθει;

“Σε αυτή τη χρονική περίοδο δεν είναι τόσο απλό, εξαιτίας των λίγων επιλογών που υπάρχουν στην αγορά. Υπάρχει το οικονομικό, η διαθεσιμότητα και εάν κάποιος θέλει να έρθει. Ελπίζω να βρούμε κάτι καλό, αλλά δεν θα μου προκαλέσει έκπληξη αν δεν βρούμε σε αυτή τη φάση”.

-Ο Ματέι Βίντρα αποτελεί μία επιλογή ;

“Ναι… Το έχουμε συζητήσει. Τον ξέρω ως παίκτη. Είναι μία επιλογή”.

-Υπάρχει θέμα Καμαρά;

“Όχι…”

Δημήτρης Οσσανλής

Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Δημοσιογραφεί για πολλά χρόνια από το μετερίζι της έντυπης ενημέρωσης. Συντάκτης Ύλης, Αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε «ΣΠΟΡ του Βορρά», «Αθλητικά Νέα» και «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» αντίστοιχα. Πλέον είναι στην ομάδα του YELLOW RADIO FM 101.7 επιστρέφοντας στη ραδιοφωνική ενημέρωση μετά από μία δεκαετία.
Back to top button