Ποδόσφαιρο

Η χρησιμότητα του Ντουκουρέ και η… μηχανή Ματέο!

Ο προπονητής του Άρη έκανε ξεχωριστή αναφορά στον Σεΐκ Ντουκουρέ και τη διαχείρισή του, όπως και στον Ματέο Γκαρσία, που τον έχει εντυπωσιάσει.

-Αναφέρατε τον Ντουκουρέ και μία πιθανή ευκαιρία κόντρα στη Μακάμπι…

“Πιστεύω θα τον δούμε… Κοιτάξτε, έχει ένα γόνατο με πολλά προβλήματα. Δεν θα γίνει καλύτερα. Δεν γίνεται χειρουργικά. Πρέπει να παίζει με πόνο. Τον θαυμάζω για αυτό… Δουλεύει πολύ σκληρά. Είναι η άλλη πλευρά του ποδοσφαίρου. Η πλευρά του σωστού επαγγελματία, που παίζει απέναντι στον πόνο. Προσπαθώ να τον ενθαρρύνω. Ο πόνος μειώθηκε και τον συνηθίζει”.

-Μπορείτε όμως να τον εμπιστευτείτε για ένα σημαντικό παιχνίδι;

“Το παιχνίδι της Κυριακής θα μας δείξει αρκετά. Χρειάζεται κι άλλες προπονήσεις και κάποια παιχνίδια για να φτάσει σε αυτό το σημείο”

-Μήπως δεν είναι πλέον σε θέση να παίρνει πολλά λεπτά; Πέρυσι έπαιξε αρκετά βέβαια…

“Όταν έβλεπα την ομάδα πριν έρθω, έβλεπα έναν σημαντικό παίκτη… Θα τον διαχειριστώ αναλόγως. Έχω επίσης τον Νταμπό, τον Ετέμπο, τον παίκτη που θα έρθει… Ακόμα και τον Ματέο. Τα πηγαίνει πολύ καλά ως 8άρι. Οπότε μπορώ να είμαι ευέλικτος με τον Ντουκουρέ”.

-Ένας Ματέο που τα πηγαίνει πολύ καλά υπό τις οδηγίες σας…

“Έχει μία απίστευτη ενέργεια ως ποδοσφαιριστής. Είναι… μηχανή. Έχει τρομερή ποιότητα. Τρέχει περισσότερο από τους υπόλοιπους. Χαραμίζεται στα πλάγια. Στον άξονα γίνεται πιο χρήσιμος. Είμαι χαρούμενος με την απόδοσή του. Ίσως είναι ο καλύτερος παίκτης στις προπονήσεις και απέκτησε αυτοπεποίθηση μέσα από τα παιχνίδια”.

Δημήτρης Οσσανλής

Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Δημοσιογραφεί για πολλά χρόνια από το μετερίζι της έντυπης ενημέρωσης. Συντάκτης Ύλης, Αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε «ΣΠΟΡ του Βορρά», «Αθλητικά Νέα» και «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» αντίστοιχα. Πλέον είναι στην ομάδα του YELLOW RADIO FM 101.7 επιστρέφοντας στη ραδιοφωνική ενημέρωση μετά από μία δεκαετία.
Back to top button