ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Ο Άρης παντού! Οι κορυφαίες προσωπικότητες και η ευκαιρία για τον σύλλογο

Κορυφαίες προσωπικότητες, άνθρωποι που συζητιούνται σε όλον τον κόσμο υποστηρίζουν Άρη και το φωνάζουν!

Ο Άρης έχει συνδεθεί με τις κορυφαίες αθλητικές, και όχι μόνο προσωπικότητες της Ελλάδας. Από τον αξεπέραστο Νίκο Γκάλη μέχρι τον χρυσό σκόρερ της Λισαβόνας, Άγγελο Χαριστέα οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή με πάρα πολλά παραδείγματα.

Φυσικά ένας σύλλογος-κοινωνικό φαινόμενο- όπως ο Άρης δεν μένει στα στενά αθλητικά πλαίσια. Παντού βρίσκονται άνθρωποι που με περηφάνια θα δηλώσουν Αρειανοί, που θα εκφράσουν την αγάπη για την ομάδα τους.

Πολλές αναφορές έχουν γίνει για τον Μαργαρίτη Σχοινά, τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής επιτροπής που είχε παίξει μπάσκετ στον Άρη και εκφράζει την αγάπη του για τους κιτρινόμαυρους.

Τους τελευταίους μήνες πάντως δύο Αρειανοί έχουν τα ονόματα τους να συζητούνται σε όλο τον επιστημονικό και όχι μόνο κόσμο. Ο Άκης Μπουρλά (ή Μπουρλάς όπως είχε ζητήσει να γραφεί το όνομα του στην φανέλα που του δώρισε η ΠΑΕ) είναι ο CEO της pfizer, της πρώτης εταιρίας η οποία βρήκε εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Ακόμη πιο πρόσφατα, θέμα σε όλο τον κόσμο έγινε ο Στέλιος Παπαδόπουλος, ο επικεφαλής του διοικητικού συμβουλίου της Biogen που βρήκε το νέο φάρμακο για το Αλτσχάιμερ, που αν όλα πάνε καλά πρόκειται να δώσει την λύση σε ένα τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κόσμος.

Οι τρεις αυτοί δεν είναι απλά πασίγνωστοι Έλληνες, είναι Αρειανοί. Είναι (μία ακόμη) τρανή απόδειξη για το μεγαλείο του συλλόγου. Του συλλόγου του οποίου τα μέλη διαπρέπουν, και ακόμη περισσότερο του συλλόγου που βρίσκεται παντού.

Όλα αυτά είναι λογικό να κάνουν το μεγαλύτερο κομμάτι της Αρειανής οικογένειας περήφανο. Είναι σημαντικό όμως ο σύλλογος να μην μείνει εκεί πέρα.

Να φέρει κοντά αυτούς τους ανθρώπους, να κάνει κινήσεις για να μπορέσει να τους έχει δίπλα του με οποιονδήποτε τρόπο. Ούτε βέβαια σε κανέναν ρέουν τα εκατομμύρια, ούτε θα σώσει την ομάδα.

Μπορούν όμως με τον δικό τους τρόπο να βοηθήσουν. Από το θέμα της δημόσιας εικόνας, μέχρι τις γνωριμίες που έχουν και όχι μόνο, ο Άρης μπορεί να έχει πολλαπλά οφέλη. Είναι πλέον στο χέρι των ανθρώπων της ομάδας να τους φέρουν δίπλα στον Άρη.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button