Μπάσκετ

Ο Άρης μπαίνει στα πλέι-οφ και με ήττα, μένει έξω και με νίκη!

Καθόλου απίθανο δεν είναι να μπουν οι κιτρινόμαυροι στην postseason ακόμη και χωρίς να πάρουν την νίκη απέναντι στην ομάδα του Περιστερίου.

Ο Άρης παίζει σήμερα στην Αθήνα (20:00) με τα τελικά αποτελέσματα των αγώνων να πρόκειται να κρίνουν την όγδοη θέση της βαθμολογίας και το τελευταία εισιτήριο για τα πλέι-οφ.

Σε περίπτωση νίκης στην Αθήνα οι κιτρινόμαυροι έχουν τον πρώτο λόγο αλλά δεν είναι εξασφαλισμένη. Υπάρχουν ισοβαθμίες που όσο περίεργο και αν είναι δεν τις κερδίζουν. Ναι μεν έχουν πλεονέκτημα με Ηρακλή, Λάρισα και Ιωνικό αλλά χάνουν π.χ. την τριπλή με Ιωνικό και Κολοσσό Ρόδου.

Έτσι ακόμη και αν κερδίσει ο Άρης, σε περίπτωση που ο Ιωνικός κερδίσει τον Κολοσσό μένει εκτός πλέι-οφ!

Από την άλλη η ομάδα μπορεί να μπει στα πλέι-οφ με ήττα. Ακόμη και αν χάσουν οι κιτρινόμαυροι, σε περίπτωση ήττας του Ηρακλή από τον Προμηθέα και του Ιωνικού με τον Κολοσσό μπαίνουν στα πλέι-οφ.

Αυτό καθώς έχουν κάθε ισοβαθμία που μπορεί να προκύψει στις επτά νίκες.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button