Μπάσκετ

Σαλούστρος: «Ο Άρης έχει την πινελιά του Καμπερίδη, συζητήσαμε το καλοκαίρι αλλά…»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Στο λεωφορείο μπαίνω» φιλοξενήθηκε ο καλαθοσφαιριστής του Περιστερίου, Χρήστος Σαλούστρος.

Αναλυτικά όσα είπε στον Πάρη Τρικαλιώτη:

Αρχικά για το ματς ανέφερε:

Εμείς έχουμε καπαρώσει την έκτη θέση. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής ήταν άλλα τα πλάνα και τα σχέδια. Τώρα έχουμε φτάσει να έχουμε σίγουρα την έκτη θέση.

Από την άλλη ο Άρης δεδομένης της κατάστασης, του πώς ξεκίνησε η χρονιά και πώς διαμορφώθηκε η ομάδα είναι επιτυχία. Έτσι, παρά τις απουσίες του Άρη θα γίνει ένα καλό παιχνίδι που θα είναι και το τελευταίο της χρονιάς.

Για την ομάδα του:

Με την έλευση του Σωτήρη Μανωλόπουλου έχουμε αλλάξει, πάμε σε όλα τα ματς για την νίκη και με εξαίρεση το ματς με τον ΠΑΟΚ σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια έχουμε δείξει ένα βελτιωμένο πρόσωπο.

Για τον Άρη:

Το ότι βρίσκεται στην οκτάδα και διεκδικεί μία είσοδο στα πλέι-οφ πιστώνεται στους παίκτες και τον προπονητή. Ο Άρης είναι ένα τεράστιο σωματείο, το να παίζει στο Αλεξάνδρειο είναι το πιο ωραίο συναίσθημα.

Είναι μία ομάδα που αν αρθούν και τα μπαν μπορεί να έχει πολύ καλύτερο ρόστερ, πολύ καλύτερο μέλλον. Ακόμη και χωρίς τον κόσμο, μόνο η αύρα που βγάζει σε κάνει να νιώθεις ότι αν ξεκινήσει η κατηφόρα… δεν σταματάει.

Για τον Καμπερίδη:

Με τον Σάββα έχω άριστες σχέσεις, μιλάω, επικοινωνούμε και είναι ένας άνθρωπος που του αξίζει να είναι στο κορυφαίο επίπεδο. Στον Άρη δεν είναι μόνο προπονητής, είναι τα πάντα.

Του αξίζουν εύσημα από όλες τις απόψεις και από εκεί και πέρα οι καλοί δεν χάνονται

Ο Άρης φέτος έχει την δική του πινελιά, έχει δώσει ευκαιρίες σε παιδιά που δεν θα τις έπαιρναν αλλού, δεν θα τις έπαιρναν αν δεν ήταν ο Σάββας.

Για το αν μίλησε με τον Άρη:

Δεν τέθηκε ζήτημα επίσημης πρότασης. Υπήρχε ένα ενδιαφέρον από τον Άρη αλλά είχα διετές συμβόλαιο που κάποιοι δεν το ήξεραν. Πρόταση δεν υπήρχε, αλλά έτσι κι αλλιώς υπήρχε το κλειστό συμβόλαιο, κάναμε συζήτηση με τον κόουτς.

Για το δικό του «αύριο»:

Το καλοκαίρι θα ναι μεγάλο, το συμβόλαιο μου τελειώνει. Εγώ περνάω πολύ καλά στην ομάδα. Με έχει στηρίξει και την έχω στηρίξει. Έχουμε χτίσει μία αμοιβαία σχέση εκτίμησης και σεβασμού.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button