Ποδόσφαιρο

«Ο Άρης θέλει τον 23χρονο -πρώην της Ρόμα- Νάνι» γράφουν στην Αργεντινή

Για σενάριο που φέρνει τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό Νάνι στην Ελλάδα και τον Άρη κάνουν λόγο στην πατρίδα του.

Σύμφωνα με το ellitoral ο Ματίας Νάνι θέλει να βρεθεί και πάλι στην Ευρώπη, ακόμη και χαμηλώνοντας τις απαιτήσεις του.

Πρόκειται για 23χρονο αθλητή που έχει βρεθεί στο παρελθόν στην Ιταλική Ρόμα, η οποία έδωσε 775 χιλιάδες ευρώ στην Μπελγκράνο για να τον κάνει δικό της όταν ήταν ακόμη δεκαεννέα ετών.

Στην Ιταλία δεν στέριωσε, επέστρεψε στην Αργεντινή για Κόρντοβα και εν συνεχεία Ουνιόν, αλλά πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Όπως γράφεται στην πατρίδα του ένας πιθανός προορισμός είναι η ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης, ενώ -σύμφωνα με τις ίδιες πηγές- είναι θετικός στο να μειώσει τις απαιτήσεις του.

Ο Νάνι αγωνίζεται στην θέση του σέντερ μπακ και είχε 1,5 γεμάτη χρονιά από όταν επέστρεψε στην Λατινική Αμερική (2019) έως τον Ιανουάριο του 2021. Από εκεί και πέρα έχασε την θέση του στην ομάδα του, έχοντας ως κορυφαία στιγμή του τελευταίου εξαμήνου το ενενηντάλεπτο στην νίκη (1-0) της Ουνιόν απέναντι στην Μπόκα Τζούνιορς.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button