ΓενικάΜουσική

Οι Minor Mine στο Μύλος Open Air Βαβυλωνία

Οι Minor Mine σε Live εμφάνιση στις 10/9 στo Μύλο Θεσσαλονίκης

Μαζί με τους Μαούνα και τους Bone Rave, αυτές οι τρεις μπάντες της πόλης που εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος, εμφανίζονται στην Open Air σκηνή της Βαβυλωνίας του Μύλου, την Πέμπτη στις 10 Σεπτεμβρίου. Με επίκεντρο την ανεξάρτητη μουσική σκηνή της Θεσσαλονίκης, η βραδιά προμηνύεται ηλεκτρισμένη από τις γεμάτες ένταση μελωδίες.

Οι Minor Mine έχουν ανοίξει συναυλίες των Tuxedomoon, Murder by Death, Peter Murphy, Savage Republic, Wovenhand, The Ex και Band of Holy Joy.

Minor Mine

Εμφανίστηκαν το 2007 στην ανεξάρτητη σκηνή της Θεσσαλονίκης και έκτοτε έχουν παρουσιαστεί σε πολλούς χώρους και φεστιβάλ στην Ελλάδα, μεταξύ άλλων στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών ALT.DAYS (SKG) FEST.08, Beach Festival Vol.2 Επανομή, ΠΙΚ ΝΙΚ Urban Festival, Montezuma’s Eye Music Fest.

Η μπάντα αποτελείται από τους Κ (φωνητικά, κιθάρα), George “Animal” (Drums), Nick Brave (Keyboard, Piano, Backing Vocals), Johnny (Bass, Electric guitar).

Στην δισκογραφία τους περιλαμβάνονται τα άλμπουμ «Where They Go» (2010) και «Out of Heaven» (2012) σε δικιά τους παραγωγή αποσπώντας πολύ καλές κριτικές από τον μουσικό τύπο.

Τον Μάιο που μας πέρασε κυκλοφόρησαν το νέο τους άλμπουμ “Small Talk With Ghosts Before Sleep”. Ένας εκπληκτικός δίσκος που μας έχει εντυπωσιάσει, με ήχο καθαρά ανανεωμένο, που ακροβατεί ξεκάθαρα ανάμεσα στην σύγχρονη Folk και την Punk μουσική.

Δεν μένει παρά να περιμένουμε μέχρι τις 10 του Σεπτέμβρη για να τους απολαύσουμε και Live!

Μύλος Open Air, Βαβυλωνία
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία
Ώρα έναρξης 20:30
Είσοδος 7€

Εύη Αλεξίου

Μουσική για τους αληθινούς εραστές της κι όχι τους... επιβήτορες της

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button