ΓενικάΜουσική

Οι In My Rosary στο νέο Mixtape του Yellow στο SoundCloud

Θα είναι πάντα ένα έργο που δεν νοιάζεται για τις τάσεις ή την εμπορική επιτυχία. Κάνουν αυτό που θέλουν. Όσο έχουν κάτι να εκφράσουν και ο κόσμος ενδιαφέρεται για τη δουλειά τους, δεν θα σταματήσουν ποτέ.

Κάθε άλμπουμ είναι το τέλος αλλά και μια νέα αρχή. Η μουσική και οι γεμάτοι ευαισθησία στίχοι είναι μερικές φορές σκοτεινοί, μελαγχολικοί και σουρεαλιστικοί καθώς μιλάνε για τη φθορά, τη φυγή, τους παράξενους έρωτες, το θάνατο, τους εφιάλτες. Για την πραγματική ζωή.

Οι In My Rosary δεν προσπάθησαν ποτέ να γράψουν θεαματική μουσική παρά την μεγάλη εκτίμηση που κέρδισαν στις διεθνείς σκηνές Darkwave, Gothic και Neofolk. Ακολούθησαν τα δικά τους οράματα και φιλοσοφία στα οποία παρέμειναν πιστοί, χωρίς να ενδιαφέρονται για εμπορική επιτυχία και δόξα. Σε όλη τη διάρκεια της πορείας τους έβλεπαν τους εαυτούς ως ένα προσωρινό έργο που όταν δεν θα υπάρχει τίποτε άλλο να πουν, θα σιωπήσουν…

Δημιουργήθηκαν στην Γερμανία το 1992 από τους Ralf Jesek (φωνητικά, παραγωγή) και Dirk Lakomy (στίχοι, φωνητικά, Artwork) για συγκεκριμένη χρονική διάρκεια. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη από την πρώτη τους ακόμη δουλειά, “Those Silent Years” (1993). Το δεύτερο τους άλμπουμ, “Under The Mask Of Stone” (1994), τους καθιέρωσε στην παγκόσμια σκηνή Darkwave / Alternative.

In My Rosary

Το 2011 η συνεργασία τους έφτασε στα δημιουργικά της όρια κι ο κύκλος της έκλεισε. Οι δρόμοι των Ralf και Dirk πήραν διαφορετικές κατευθύνσεις, με τον Ralf να συνεχίζει το πνεύμα των In My Rosary με το νέο όνομα IMR και τον Dirk να δοκιμάζεται με τον φίλο του Tobias Birkenbeil στο Lakobeil.

Στο σημερινό Mixtape του Yellow ακολουθούμε τους In My Rosary στον εύθραυστο κόσμο των συναισθημάτων τους… τα τραγούδια που επιλέξαμε είναι σε τυχαία σειρά!

Για ατελείωτη μουσική εμπειρία, ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς περιορισμούς, κάντε Follow στο μουσικό κανάλι του Yellow Radio στο SoundCloud https://soundcloud.com/user-152801005

Πριν από λίγο καιρό ήρθε το “TivoliRadio” το ΝΕΟ ιντερνετικό (αρχικά) ραδιόφωνο της οικογένειας του Yellow Radio FM 101.7, ένα καθαρά μουσικό ραδιόφωνο, για όλους τους φίλους της καλής ξένης μουσικής!

Ελάτε μαζί μας σ αυτήν την γεμάτη μελωδίες διαδρομή, σε μια περιπέτεια γεμάτη προκλήσεις, εμπνεύσεις, σκέψεις… Το ταξίδι ξεκινάει… ελάτε όλοι συνεπιβάτες…!!! https://tivoliradio.gr/

1.00:00 Hypocrazy, 2.04:18 Uniforms, 3.06:37 Get Me, 4.10:55 Devil’s Kiss, 5.13:52 Interlude, 6.19:44 Towards Wonderland, 7.23:07 Short Dance, 8.26:54 Soultide, 9.30:16 Tar, 10.35:04 There’s No Light, 11.38:56 A Kiss To You, 12.42:43 Poor Little Lovesong, 13.44:43 And This Emptiness Hurts, 14.49:13 Don’t Cut These Veins Too Soon, 15.52:26 Fall Apart

Εύη Αλεξίου

Μουσική για τους αληθινούς εραστές της κι όχι τους... επιβήτορες της

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button