ΓενικάΜουσική

Οι Electro Vampires επιστρέφουν Live στο YouTube

Οι Electro Vampires επανέρχονται με μια ακόμη On Line εμφάνιση, τη Δευτέρα 17 Μαΐου, στις 00:00, μέσα από ένα ξεχωριστό Project με τίτλο “Live Conspiracy”.

Μετά από περίπου ένα μήνα, επιστρέφουν με μια ακόμη Οn Line εμφάνιση, τη Δευτέρα 17 Μαΐου, στις 00:00 (μεσάνυχτα Κυριακής), μέσα από ένα ξεχωριστό Project με τίτλο “Live Conspiracy”.

Το Project έλαβε χώρα τον περασμένο Φλεβάρη στο Magnanimous Recording Studio σε πείσμα των δύσκολων καιρών και φιλοδοξεί να δώσει σε όλους μια μουσική ανάσα από εκείνες που έχουν λείψει από τα βράδια μας. Στη διάρκεια του Live θα ακουστούν 7 τραγούδια, μεταξύ των οποίων και δύο ολοκαίνουργια!

Τίτλος Project: Live Conspiracy
Live on line: 17/5/21 (μεσάνυχτα Κυριακής)
Έναρξη: 00:00
https://www.youtube.com/channel/UC3gXGujTM5CTIrlBivrnGag

Μπείτε στην πρίζα Βecause… Vamps are coming again!

Electro Vampires

Διψασμένοι για δημιουργικότητα και σκοτεινές συνθέσεις. Διψασμένοι για λίγο ακόμα όνειρο στη ροκ σκηνή της Θεσσαλονίκης, αυτό δεν τελειώνει ποτέ. Δημιουργήθηκαν στη Θεσσαλονίκη το 2010 εμπνευσμένοι από το περίφημο “Glastonbury” της Αγγλίας.

Αγαπούν τα Live και κάθε τους εμφάνιση στη σκηνή είναι μια παράδοση άνευ όρων ανάμεσα σε στίχους και μελωδίες.

Kοινός στόχος τους είναι να κάνουν εξαιρετική μουσική με μοναδικό, διαφορετικό και απροσδόκητο τρόπο και το έχουν πετύχει. Τα τραγούδια τους μέσα από Post Punk αποτυπώνουν τη φιλοσοφία τους, τη μοναδική τους ενέργεια.

Ο πρώτος τους δίσκος κυκλοφόρησε το 2012 με τίτλο “Behind the eyes of the shadow” και το 2019 ακολούθησε “Ignorance and Violence”.

Οι Lens, Gosha, George Manos, Nick και Sugar δεν σταματούν γράφουν μουσική, δεν σταματούν να ονειρεύονται.

Fb Page: https://www.facebook.com/ElectroVampires/

Εύη Αλεξίου

Μουσική για τους αληθινούς εραστές της κι όχι τους... επιβήτορες της

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button