Ποδόσφαιρο

Οι φίλαθλοι επιστρέφουν στα γήπεδα στη Ν. Κορέα

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου στην Νότια Κορέα θα μπορέσουν να επιστρέψουν στις εξέδρες των γηπέδων από την προσεχή Παρασκευή.

Το ευχάριστο νέο ανακοινώθηκε από την ομοσπονδία της χώρας, μετά την… χαλάρωση των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κοωονοϊού, με την επισήμανση ότι οι προσβάσιμες θέσεις στο γήπεδο θα αφορούν στο 25% της χωρητικότητας.

Όσον αφορά στους φίλους του μπέιζμπολ, που είναι το δημοφιλέστερο παιχνίδι στην χώρα, θα μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν αγώνες, ωστόσο θα εφαρμοσθεί το μέτρο που αφορά στην κάλυψη μόλις του 20% της χωρητικότητας κάθε σταδίου.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιούλιο, οι φίλαθλοι στην Νότια Κορέα είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν αθλητικές εκδηλώσεις, αλλά σε περιορισμένο αριθμό. Μερικές εβδομάδες αργότερα, όμως, απαγορεύθηκε η είσοδος τους στα γήπεδα, ως μέρος των περιοριστικών μέτρων που ελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή της Σεούλ, μετά την εμφάνιση νέων εστιών μετάδοσης.

Οι αρμόδιες Αρχές, χαλάρωσαν αυτό το Σαββατοκύριακο το μέτρο που απαγορεύει την παρουσία φιλάθλων, καθώς ο ημερήσιος αριθμός κρουσμάτων κορωνοϊού, σε τοπικό επίπεδο, ήταν λιγότερος από 100 για δύο εβδομάδες.https://6c862696ad47d78ce0fec4d1acc002a8.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-37/html/container.html?upapi=true

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button