Ποδόσφαιρο

Βένος: «Πολύ λίγοι σαν τον Χατζηγεωργίου-Να μείνει στην κορυφή ο Άρης»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Άρη, Γιάννης Βένος.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για το τι θυμάται από τον Μενέλαο Χατζηγεωργίου:

Ο Μενέλαος Χατζηγεωργίου ανήκει τους πολύ λίγους ανθρώπους που ήταν και αθλητές, και παράγοντες, και επιστήμονες, και μεγάλοι πρόεδροι.

Ήταν αθλητής από τα μικρά του χρόνια, ξεχώρισε στο πόλο και την κολύμβηση. Έπαιξε μπάσκετ και αρκετά νέος έγινε παράγοντας. Μεγαλύτερη επιτυχία του ήταν η σεζόν 1979-80, όταν ο Άρης τερμάτισε πρώτος και αλλάχτηκε ο κανονισμός.

Για το πρωτάθλημα του 80′ και τα όσα έγιναν για να μην το πάρει ο Άρης:

Σε μια περίοδο που όλοι βλέπουμε τα πάντα, μέσα και έξω από το γήπεδο πάλι υπάρχει παρασκήνιο και αδικία. Σκεφτείτε τι παίχτηκε τότε.

Το θέλαμε πάρα πολύ εκείνο το πρωτάθλημα και μας λείπει. Με όλα αυτά που έγιναν στο παρασκήνιο…

Για τον άνθρωπο Μενέλαο Χατζηγεωργίου:

Ήταν άνθρωπος που είχε προσωπική επαφή μαζί μας. Τον βοηθούσε στο έργο του η τεράστια μόρφωση που είχε. Ήταν αυτός που μαζί με κάποιους ακόμη ίδρυσε τον κυανό σταυρό.

Ο άνθρωπος αυτός ερχόταν, συζητούσε μαζί μας, με όλους έναν-έναν. Μας έλεγε για τις αποφάσεις μας στο ποδόσφαιρο, μας έλεγε να μην αφήσουμε τις σπουδές μας. Ο λόγος του μας έπειθε.

Για το τι άλλο του έχει μείνει από τον Μ.Χατζηγεωργίου:

Όλοι όσοι είχαμε παντρευτεί σιγά-σιγά και φέραμε στον κόσμο κάποια παιδιά τα παρακολουθούσε ο Μενέλαος και τα έφερνε στην ζωή με τα ίδια του τα χέρια.

Για τον φετινό Άρη:

Είναι μια πλήρης ομάδα. Βλέπουμε το ξεκίνημα του με ιδιαίτερη χαρά και θέλουμε να συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή. Έχει πάρει η ομάδα καινούργιους παίκτες που θα την βοηθήσουν.

Για τον Άκη Μάντζιο:

Ο Άρης είναι η πρώτη ομάδα που αναλαμβάνει σε αυτό το επίπεδο, αλλά έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του στις άλλες ομάδες. Ως προπονητής του Άρη, στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήδη μας εντυπωσίασε με το πως κοουτσάρισε την ομάδα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button