Ποδόσφαιρο

Οι… πρώην: H rollercoaster χρονιά του Ροζ στην Πολωνία

Δύσκολη ήταν η πρώτη χρονιά του Γάλλου στην Πολωνία, με τον ίδιο να βρίσκει τα πατήματα του και να ελπίζει σε μία καλύτερη σεζόν το 2022-23.

Ο Λίντσεϊ Ροζ μετά από 2,5 χρόνια στον Άρη αποχώρησε για την Πολωνία όπου συμφώνησε με μία από τις κορυφαίες ομάδες της χώρας, τη Λέγκια Βαρσοβίας.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε βασικός, αλλά έκανε μερικά άσχημα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Ευρώπη με αποτέλεσμα ο προπονητής του να τον κρατήσει στον πάγκο για αρκετό χρονικά διάστημα. Πιο συγκεκριμένα, από τα μέσα Αυγούστο μέχρι τον Φεβρουάριο είχε 97 λεπτά συμμετοχής σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Με την απουσία του πρώην στόπερ του Άρη όμως η ομάδα της Βαρσοβίας δεν φάνηκε να βρήκε το πρόβλημα. Η Λέγκια έχασε τα 11 από τα 13 ματς που ο Ροζ δεν συμμετείχε, με τον προπονητή του να τον επαναφέρει στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν.

Παίζοντας στα 14 από τα επόμενα 16 παιχνίδια ο Γάλλος βοήθησε να «συμμαζευτεί» το χάος στην άμυνα της Λέγκια, με τους προπονητές του να τον υπολογίζουν πλέον ως βασικός.

Τόσο ο Λίντσεϊ Ροζ, όσο και η ομάδα του ελπίζουν σε μία καλύτερη σεζόν το 2022/23 και στην επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button