Μπάσκετ

Οι… πρώην: Συνέχεια στην Ελλάδα για τον Χάρις, (αρνητικό) ρεκόρ στις βολές

Το Yellowradio.gr συνεχίζει το αφιέρωμα στους παίκτες που πέρασαν από τον Άρη τα τελευταία χρόνια, εστιάζοντας για σήμερα στον Ραμόν Χάρις.

Ο Χάρις έπειτα από μία σεζόν στην Γερμανία το 2012-13 έπαιξε ξανά στην Ευρώπη το 2017. Τότε τον απέκτησε ο Κολοσσός Ρόδου, με τις εμφανίσεις του στο νησί των ιπποτών σε συνδυασμό με το ban που υπήρχε να τον κάνουν κάτοικο Θεσσαλονίκης.

Τι έκανε στον Άρη

Ήταν ασταθής. Ξεκίνησε εντυπωσιακά με 8,2 πόντους ανά αγώνα με 54% στα δίποντα και 57%(!) στα τρίποντα στα προκριματικά του BCL, χωρίς όμως να έχει ανάλογη συνέχεια.

Συνολικά μέτρησε 6,3 πόντους στο Ελληνικό πρωτάθλημα, με το αξιοπρεπές 34% στα τρίποντα, αλλά και τα τραγικά 37% στα δίποντα και 45%(!!!) στις βολές.

Τι έκανε μετά τον Άρη:

Παρέμεινε στην Ελλάδα για να αγωνιστεί στο Ρέθυμνο, όπου η καριέρα του συνεχίζει να παίρνει κατηφορικό δρόμο.

Σκοράρει 5 πόντους ανά παιχνίδι, με 27% στα τρίποντα και 31% στα δίποντα, σε λιγότερες μάλιστα προσπάθειες!

Το πραγματικά εντυπωσιακό είναι όμως το ρεκόρ του στις ελεύθερες βολές. Ενώ κάποιος θα περίμενε το 45% να έχει ανέβει, φέτος αυτό το ποσοστό μοιάζει με άπιαστο όνειρο. Αυτό καθώς ο έμπειρος φόργουορντ έχει 0% στις ελεύθερες βολές, έχοντας εκτελέσει έντεκα.

Αυτό συνιστά ρεκόρ, καθώς κανένας άλλος καλαθοσφαιριστής με πάνω από δύο εκτελεσμένες βολές στο πρωτάθλημα δεν έχει… καταφέρει να μην έχει αστοχήσει ούτε σε μία.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button