Ποδόσφαιρο

Οι… πρώην: Σε Ουκρανία και Φινλανδία ως εξτρέμ ο Πέδρο Βίτορ

Μία νέα σειρά στην οποία ασχολείται με τα πεπραγμένα των αθλητών του Άρη αφού έφυγαν από τους κιτρινόμαυρους εγκαινιάζει σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ το Yellowradio.gr

Ο Πέδρο Βίτορ δεν ήταν από τους αθλητές που έπαιξαν ιδιαίτερα στον Άρη, το όνομα του είχε όμως συζητηθεί αρκετά. Αποκτήθηκε με συνιδιοκτησία με την ΑΕΚ επί ημερών Πάκο Ερέρα, στην πρώτη εμπειρία του στην Ευρώπη.

Τι έκανε στον Άρη:

Έκανε… εντύπωση σε ένα φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα, πήρε δέκα λεπτά συμμετοχής σε ένα παιχνίδι κυπέλλου και αποχώρησε τον Δεκέμβριο χωρίς να πάρει ευκαιρίες ούτε από Πάκο Ερέρα ούτε από Σάββα Παντελίδη.

Τι έκανε μετά τον Άρη:

Μετακόμισε στην Ουκρανία και την Λβιβ. Εκεί έπαιξε κατευθείαν βασικός, αγωνιζόμενος στα 14 από τα πρώτα 15 παιχνίδια κατά κύριο λόγο ως αριστερό εξτρέμ. Σε αυτό το διάστημα μάλιστα πέτυχε δύο γκολ και έδωσε μία ασίστ.

Φέτος σε μία πολύ κακή χρονιά για την Λβιβ συνέχισε να είναι βασικό γρανάζι της ομάδας, τον Φεβρουάριο όμως άλλαξε χώρα, καθώς μετακόμισε ως δανεικός στην Φιναλδνία και την Κουόπιο.

Εκεί πρόλαβε να παίξει μόλις ένα παιχνίδι απέναντι στην Ροβανιέμι, στο οποίο μάλιστα είχε και ασίστ!

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button