ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

«Λιονέλ Μέσι, ο Τσε της Μπάρτσελόνα» – Το απίστευτο πρωτοσέλιδο της Equipe (pic)

Το… ευρηματικό πρωτοσέλιδο της γαλλικής «Equipe», μετά το «ψαλίδι» που δέχθηκε ο Λιονέλ Μέσι και οι συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα.

Ο Λιονέλ Μέσι ανακοίνωσε πως αυτός και οι συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα αποδέχτηκαν τη μείωση του 70% που πρότεινε η διοίκηση της ομάδας κι έτσι θα καλύψουν στο 100% τους μισθούς των υπαλλήλων της ομάδας.

Ταυτόχρονα, ο Αργεντινός «μάγος» κατηγόρησε ευθέως… ανθρώπους μέσα από τη διοίκηση που άφησαν έκθετους τους παίκτες διαδίδοντας πως ήταν αρνητικοί, ως μοχλό πίεσης για να πετύχουν το «ψαλίδι» στα συμβόλαια.

Θυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες ο Μέσι έκανε δωρεά 1 εκατ. ευρώ σε δύο νοσοκομεία, για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Η κορυφαία γαλλική εφημερίδα, «L’ Εquipe» αποφάσισε να ασχοληθεί με τον Λιονέλ Μέσι και στο πρωτοσέλιδο της τον «έντυσε»… Τσε Γκεβάρα.

«Λιονέλ Μέσι, ο Τσε της Μπάρτσα» είναι ο τίτλος, ενώ στην πρώτη σελίδα του φύλλου της Τρίτης (31/3) αναγράφεται επίσης: “Ο σταρ της Μπαρτσελόνα στηριζόμενος από τους συμπαίκτες του, ήρθε σε ένταση με τη διοίκηση. Ο Αργεντινός ενέκρινε τη μείωση μισθών στο υπάρχον πλαίσιο, αλλά κατήγγειλε τις μεθοδεύσεις της διοίκησης”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button