Ποδόσφαιρο

Οι… πρώην: Παλεύει για την σωτηρία στην Κύπρο ο Ουντότζι

Την πορεία του Σαλόζε Ουντότζι μετά την αποχώρηση του από τον Άρη παρουσιάζει σήμερα το YellowRadio.gr συνεχίζοντας το αφιέρωμα του στους πρώην παίκτες της ομάδας.

Τον γνωρίσαμε στην Ελλάδα μέσα από τον Πλατανιά και τον Ατρόμητο και το καλοκαίρι του 2013 έδωσε τα χέρια με τον Άρη.

Τι έκανε στον Άρη:

Έδωσε λίγη φαντασία και ελπίδα σε μία κάκιστη χρονιά. Στα 13 παιχνίδια του με τον Άρη είχε 5 γκολ και 2 ασίστ ενώ σίγουρα θα θυμάται το εκπληκτικό γκολ που είχε βάλει στο φιλικό απέναντι στην Ρόμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Τι έκανε μετά τον Άρη:

Άλλαξε παραστάσεις παίζοντας σε Λευκορωσία, Κίνα και Νορβηγία πριν γυρίσει στα… νότια. Έπαιξε στον Πλατανιά το πρώτο εξάμηνο του 2018, για να πάει ακόμη νοτιότερα στην Κύπρο, την επόμενη σεζόν.

Εκεί ξεκίνησε να φοράει την φανέλα της Ένωσης Παραλιμνίου, στην οποία βρίσκεται μέχρι και σήμερα. Μάλιστα το Κυπριακό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε με το ξεκίνημα των πλέι-άουτ στο “νησί της Αφροδίτης”.

Η ομάδα του Ουντότζι βρίσκεται στην πρωτελευταία θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button