Μπάσκετ

Οι… πρώην: Ο επαναπατρισμός του Κάιζερ, το μακρινό σουτ και το παιχνίδι που δεν είδαμε

Μία νέα σειρά στην οποία ασχολείται με τα πεπραγμένα των αθλητών του Άρη αφού έφυγαν από τους κιτρινόμαυρους εγκαινιάζει σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο το Yellowradio.gr

Ήρθε στην Ευρώπη την σεζόν 2017-18 για να αγωνιστεί στην Κύπρο και την Ένωση Παραλιμνίου. Από εκεί μεσούσης της περιόδο μετακόμισε στην Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα την Χαλκίδα ώστε να παίξει μπάσκετ στην Κύμη. Την επόμενη σεζόν υπέγραψε συμβόλαιο με τον Άρη ώστε να συμπληρώνει τον Γκάρι ΜακΓκι στην θέση “5”.

Τι έκανε στον Άρη

Σε μία πολύ δύσκολη χρονιά ο Κάιζερ δεν εντυπωσίασε έχοντας 5,7 πόντους ανά παιχνίδι με 50% ευστοχία. Μάζευε ακόμη 3,8 ριμπάουντ ανά αγώνα σε μία σεζόν που ο Άρης θέλει να ξεχάσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την καλύτερη του εμφάνιση… δεν την είδαμε. Αυτό κάθως πέτυχε 17 πόντους σε ένα παιχνίδι απέναντι στην Κατάγια το οποίο δεν μεταδόθηκε, σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα του Fiba Europe Cup!

Τι έκανε μετά τον Άρη:

Στην πατρίδα του επέστρεψε ο Μάικλ Κάιζερ μετά από δύο χρονιές στην Ευρώπη. Ο 28χρονος ψηλός επιλέχθηκε στην 10η θέση του περσινού ντραφτ της G-League από τους Lakeland Magic, την θυγατρική ομάδα των Orlando Magic.

Εκεί σε 26,3 λεπτά κατά μέσο όρο είχε 9 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ εκτελώντας δύο τρίποντα ανά παιχνίδι είχε ποσοστό 33% έξω από την γραμμή των 6,75!

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε συνέντευξη του στο Yellow Radio είχε τονίσει πως αυτό το χαρακτηριστικό το διέθετε πάντα, απλώς στην Φλόριντα του έδωσαν την ευκαιρία να το δείξει.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button