Μπάσκετ

Οι… πρώην: Οι παρουσίες του Ντραγκίσεβιτς σε Τουρκία και ΑCB και ο ρόλος του στο Trade του Καρμέλο

Την διαδρομή του Ταντίγια Ντραγκίσεβιτς αφότου έφυγε από τον Άρη παρουσιάζει σήμερα το YellowRadio.gr συνεχίζοντας το αφιέρωμα του στους πρώην παίκτες της ομάδας.

Με πάρα πολλά χρόνια σε καλές Ευρωπαϊκές ομάδες και εμπειρία μέχρι και από την Ευρωλίγκα ο Ταντίγια Ντραγκίσεβιτς αποκτήθηκε από τον Άρη το 2016, μετά τον τραυματισμό του Σανικίτζε.

Τι έκανε στον Άρη:

Λιγότερα από όσα όλοι περίμεναν από εκείνον. Είχε 9 πόντους κατά μέσο όρο με 33% στα τρίποντα και μόλις 42% εντός ρακέτας. Δεν έδειχνε να είχε βρει τον ρόλο του και δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες.

Τι έκανε μετά τον Άρη:

Πήγε στο Τουρκικό πρωτάθλημα όπου με την Μπελεντιγιέ είχε 10 πόντους ανά αγώνα σε 13 παιχνίδια την σεζόν 2017-18, ενώ την αμέσως επόμενη αγωνίστηκε στην Ισπανία και την ACB. Εκεί με την φανέλα της Μπρέογκαν έπαιξε 8 αγώνες πετυχαίνοντας 3 πόντους κατά μέσο όρο και μην καταφέρνοντας να αποτρέψει τον υποβιβασμό της.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο όμως είναι ότι ήταν… μέρος της ανταλλαγής του Καρμέλο Άντονι από τους Χιούστον Ρόκετς! Ο Σέρβος ήταν το αντάλλαγμα που προσέφεραν οι Σικάγο Μπουλς στις “Ρουκέτες” ώστε να ολοκληρωθεί το trade του “Melo” (ο οποίος αποδεσμεύτηκε πριν παίξει στην πόλη των ανέμων).

Φέτος, στα 34 του χρόνια ο Ντραγκίσεβιτς παρέμεινε χωρίς ομάδα και δεν είναι καθόλου σίγουρο το εάν κάποια στιγμή θα επιστρέψει στα παρκέ.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button