Ποδόσφαιρο

Οι… πρώην: Ανήκει στην Μπράγκα, έπαιξε στην Βουλγαρία φέτος ο Μακουτά

Το YellowRadio.gr συνεχίζει το αφιέρωμα του στους πρώην παίκτες του Άρη, και σήμερα παρουσιάζει τα επόμενα βήματα του Γκαϊούς Μακουτά μετά την αποχώρηση του από τον Άρη.

Ξεκίνησε από την Γαλλία, μεταπήδησε στην Ιρλανδία και την Λόνγκφορντ Τάουν και ήρθε στον Άρη τον Ιανουάριο του 2017.

Τι έκανε στον Άρη:

Πήρε λίγες ευκαιρίες, αγωνιζόμενος σε μόλις 6 παιχνίδια. Έδειξε ότι είχε κάποια καλά στοιχεία αλλά η κατάσταση της ομάδας δεν του επέτρεψε να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Τι έκανε μετά τον Άρη:

Επέστρεψε στην Πορτογαλία για να αγωνιστεί στην δεύτερη κατηγορία με την φανέλα της Κοβίλα για δύο σεζόν. Έπαιξε συνολικά 51 παιχνίδια σκοράροντας 5 γκολ και δίνοντας 6 ασίστ.

Οι καλές του εμφανίσεις του εξασφάλισαν την μεταγραφή του στην Μπράγκα το περασμένο καλοκαίρι. Εκεί παρόλα αυτά δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής με αποτέλεσμα να καταλήξει δανεικός στην Στάρα Ζαγόρα και την Βουλγαρία, όπου πρόλαβε να παίξει 2 παιχνίδια πριν την διακοπή του πρωταθλήματος.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button