Μπάσκετ

Οι… πρώην: Έφτασε μέχρι Ευρωλίγκα ο ΜακΝιλ, παίζει σε πρώην αντίπαλο του Άρη την φετινή σεζόν

Την πορεία του Τζερέλ ΜακΝιλ αφώτου εκείνος έφυγε από τον Άρη παρουσιάζει το YellowRadio.gr

Χωρίς Ευρωπαϊκή εμπειρία, αλλά έχοντας γράψει πολλά χιλιόμετρα στα γήπεδα της Αμερικής ο Τζερέλ ΜακΝιλ κρίθηκε από τους ανθρώπους του Άρη ότι είναι ο παίκτης που μπορεί να αλλάξει επίπεδο την ομάδα το καλοκαίρι του 2015.

Τι έκανε στον Άρη:

Μια ονειρική χρονιά. Είχε 14,2 πόντους σε πρωτάθλημα και Γιούροκαπ με 37% στα τρίποντα, ενώ ήταν επίσης εξαιρετικός στα αμυντικά του καθήκοντα. Αποτέλεσε τον ηγέτη που χρειαζόταν ο Άρης και ήταν από τους σημαντικότερους παράγοντες της καλύτερης σεζόν του Άρη την τελευταία δεκαετία.

Τι έκανε μετά τον Άρη:

Τους επόμενους μήνες μετά την λύση της συνεργασίας του με τον Άρη δεν συμφώνησε με κάποια άλλη ομάδα. Τελικά έδωσε τα χέρια με την Μπάμπεργκ, παίζοντας στην Ευρωλίγκα όπου είχε βοηθητικό ρόλο και 4 πόντους ανά αγώνα.

Ακολούθησε η Χάποελ Τελ Αβιβ τις σεζόν 17-18 και 18-19 με την οποία είχε 13 πόντους κατά μέσο όρο, ενώ φέτος παρέμεινε στο Ισραήλ αλλά άλλαξε “στέγη”.

Συγκεκριμένα πήγε στην Ιρόνι Ναχαρίγια, ομάδα που ήταν αντίπαλος του Άρη την σεζόν 2016-17, στην πρώτη παρουσία των κίτρινων στο Basketball Champions League.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button