Ποδόσφαιρο

Οι… πρώην: Άνοδος από την Β’ Ουγγαρίας και επιστροφή στην Σερβία για τον… πασέρ Ίλιτς

Το YellowRadio.gr συνεχίζει το αφιέρωμα του στους πρώην παίκτες της ομάδας, και σήμερα παρουσιάζει την “επόμενη μέρα” του Μπράνα Ίλιτς μετά την αποχώρηση του από τον Άρη.

Έχοντας δώσει τα διαπιστευτήρια του στην Ελλάδα με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννενα ο Μπράνα Ίλιτς ήρθε στον Άρη το καλοκαίρι το 2016 ώστε να βοηθήσει την ομάδα να επιστρέψει στην Super League.

Τι έκανε στον Άρη:

Έπαιξε 31 παιχνίδια, σκοράροντας 8 γκολ και μοιράζοντας 4 ασίστ, αλλά κυρίως έχει να θυμάται το πολύ όμορφο γκολ το οποίο πέτυχε στον αγώνα με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα.

Τι έκανε μετά τον Άρη:

Άφησε πίσω την Ελλάδα και πήγε στην Β’ Ουγγαρίας και την Κισβάρδα. Εκεί συμμετείχε σε μία πολύ καλή σεζόν της ομάδας όπου έπαιξε 37 παιχνίδια, πέτυχε 10 γκολ αλλά κατάφερε να μοιράσει και 20 ασίστ!

Η παρουσία του ήταν καταλυτική για την άνοδο της ομάδας του στην πρώτη κατηγορία. Εκεί έπαιξε μάλιστα άλλα 35 παιχνίδια σκοράροντας 6 γκολ και μοιράζοντας 5 ασίστ.

Φέτος επέστρεψε στην Σερβία και την Ιντίγια στην οποία είχε 22 συμμετοχές, 3 γκολ και 3 ασίστ, σε μία ομάδα που πάλευε για την παραμονή του.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button