Ποδόσφαιρο

Οι δοκιμές και τα συμπεράσματα του Πάρντιου… ενόψει Λεβαδειακού

Ο Άλαν Πάρντιου μετά το φιλικό με τη Μακάμπι τέσταρε τους παίκτες του, δοκιμάζοντας πρόσωπα και σχήματα, σε ένα οικογενειακό διπλό προπονητικού χαρακτήρα με την Κ19 του Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Οι κιτρινόμαυροι μπήκαν σ’ ένα δεκαήμερο σκληρής προετοιμασίας για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, καθώς επιστρέφουν στη δράση στις 16 Δεκεμβρίου στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο και καλούνται να είναι πανέτοιμοι για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τον 2ο γύρο, πάλι με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, ο Άγγλος τεχνικός μπόρεσε να δοκιμάσει κάποια πράγματα που έχει στο μυαλό του. Οι κιτρινόμαυροι έπαιξαν ένα οικογενειακό διπλό περίπου μίας ώρας, με διπλό στόχο για τον Άλαν Πάρντιου. Από τη μία, ο Άγγλος θέλησε να μοιράσει χρόνο και να κρατήσει την ομάδα σε εγρήγορση όσο μπορεί, «τσεκάροντας» παράλληλα και τους παίκτες της Κ19, κάτι στο οποίο δίνει πλέον σαφή έμφαση ο Αρης.

Το σίγουρο είναι ότι ενόψει Λεβαδειακού, ο Πάρντιου μπορεί να υπολογίζει στον Μόουζες Οντουμπάζιο, ενώ περιμένει και την επιστροφή του Σαλέμ Εμπακατά, ο οποίος χθες ακολούθησε μέρος του προγράμματος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button