Ποδόσφαιρο

Το σκέφτονται και για στόπερ!

Το σενάριο ενίσχυσης του κέντρου της άμυνας επανέρχεται στην καθημερινότητα του Άρη, με αιτία τον σοβαρό τραυματισμό του Νικολάς Ενκουλού, αλλά και τις δοκιμές του Πάρντιου στο 3-5-2.

Την περασμένη εβδομάδα ο Αλαν Πάρντιου απέρριψε το ενδεχόμενο προσθήκης κεντρικού αμυντικού και για την ακρίβεια είχε εκφράσει την ικανοποίησή του, για τον βαθμό ανταπόκρισης της αμυντικής γραμμής στην αγωνιστική τακτική του. Τρεις ημέρες αργότερα έγινε γνωστός ο σοβαρός τραυματισμός του Νικολάς Ενκουλού, ο οποίος θα τον κρατήσει εκτός δράσης για διάστημα 4-6 εβδομάδων, γεγονός το οποίο μπορεί να ανατρέψει το αρχικό μεταγραφικό πλάνο.

Είναι προφανές πως οι κιτρινόμαυροι περιμένουν με ανυπομονησία την επιστροφή του παίκτη στη Θεσσαλονίκη, έχοντας στα χέρια τους τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε. Ο Ενκουλού θα επιστρέψει στη βάση του στις 12 του μήνα, θα επανεξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο κι εκεί θα εκτιμηθεί με ακρίβεια αν οι εβδομάδες της απουσίας του θα είναι τέσσερις ή αν θα χρειαστεί να εξαντλήσει τις έξι.

Αναλόγως θα ληφθεί απόφαση για προσθήκη κεντρικού αμυντικού ή αν θα αποφασιστεί να δοθεί λύση εκ των έσω. Προς το παρόν, αυτό που σίγουρα μπορούμε να πούμε, είναι ότι εκεί που ο Άρης δεν ασχολούταν με προτεινόμενους κεντρικούς αμυντικούς, πλέον έχει μπει σε διαδικασία τσεκαρίσματος των περιπτώσεων που έχουν φτάσει στα χέρια του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button