Ποδόσφαιρο

Στην τελική ευθεία για Νταρίντα

Ο Άρης έχει στοχεύσει εδώ και καιρό στην περίπτωση του Τσέχου μέσου, έχει προχωρήσει το θέμα και βρίσκεται σε αναμονή, που φαίνεται ότι φτάνει στο τέλος της.

Η αναμονή δεν αποκλείεται πάντως πολύ σύντομα να τελειώσει, με τη μετακίνηση του 32χρονου Τσέχου στους κιτρινόμαυρους να ολοκληρώνεται. Και όλα δείχνουν πως το θέμα έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία του.

Επί της ουσίας, ο Άρης αναμένει να «τελειώσει» ο 32χρονος χαφ από τη Χέρτα, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι. Την ίδια ώρα που φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικά με τον παίκτη για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική για το θέμα πάντως ήταν η Bild, με χθεσινό δημοσίευμά της για το θέμα του Βλάντιμιρ Νταρίντα, αναφέροντας ότι ο Τσέχος δεν έπαιξε στο φιλικό της Χέρτα με την Μπράουνσβαϊγκ, καθώς είναι έτοιμος να μετακομίσει στον Άρη!

Πιο συγκεκριμένα, σε θέμα που φιλοξενεί έχει κεντρική φωτογραφία του Νταρίντα με λεζάντα: “Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα παίζει στη Χέρτα από το 2015. Αλλά δεν έχει πλέον ρόλο εκεί και τώρα θέλει να πάει στον Άρη”, ενώ μέσα στο κείμενο αναφέρει χαρακτηριστικά: “Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα ήταν απών από το τελευταίο φιλικό τεστ της Χέρτα, γιατί βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες της BILD, ο Τσέχος είναι έτοιμος να μετακομίσει στον Άρη Θεσσαλονίκης, στην Ελλάδα”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button