ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ξέσπασε ο Βλάχοβιτς για το “σκάνδαλο” που τον θέλει να έχει σχέση με σύζυγο συμπαίκτη του

Για ερωτικό σκάνδαλο στις τάξεις της εθνική Σερβίας κάνουν λόγο τα τελευταία 24ωρα αρκετά media της χώρας, εμπλέκοντας τον Ντούσαν Βλάχοβιτς, για τον οποίο γράφουν ότι έχει σχέση με τη σύζυγο συμπαίκτη του.

Συγκεκριμένα, οι φήμες και τα δημοσιεύματα που ήρθαν στο φως κάνουν λόγο για σχέση του επιθετικού της Γιουβέντους με τη σύζυγο του αναπληρωματικού τερματοφύλακα, Πρέντραγκ Ράικοβιτς, Άνα.

Μάλιστα, τα εν λόγω άρθρα αποδίδουν και την πενιχρή συμμετοχή του Βλάχοβιτς στο Μουντιάλ 2022 στην εν λόγω ιστορία, γράφοντας πως αυτός είναι ο λόγος που ο διεθνής επιθετικός έχει αγωνιστεί μόλις 24 λεπτά κι αυτά από τον πάγκο στο ματς με τη Βραζιλία, μένοντας εκτός σε αυτό με το Καμερούν.

Η φημολογία εξόργισε τον φερόμενο ως “πρωταγωνιστή” της υπόθεσης, ο οποίος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Παρασκευής με την Ελβετία, ξεκινώντας την τοποθέτησή του με ένα οργισμένο σχόλιο για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

“Λυπάμαι που πρέπει να ξεκινήσω έτσι μία συνέντευξη Τύπου για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ό,τι γράφετε και διαβάζετε για μένα δεν χρειάζεται να το σχολιάσουμε γιατί είναι παράλογο. Γράφονται από ανθρώπους που βαριούνται και δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν στη ζωή τους. Η βασική τους δουλειά αυτή τη στιγμή είναι να κάνουν κακό στην εθνική. Εμείς είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ”, είπε αρχικά ο Βλάχοβιτς για να προσθέσει:

“Αυτές οι ιστορίες είναι γελοίες. Θέλω απλώς να προστατεύσω το όνομά μου και την ακεραιότητά μου, οπότε θα κινηθώ νομικά αν χρειαστεί. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. ‘Ηλπιζα ότι ο κόσμος θα υποστήριζε την ομάδα πριν από έναν τόσο σημαντικό αγώνα, αλλά αντ’ αυτού είμαστε αναγκασμένοι να μιλάμε για πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση. Πρόκειται για άτομα με κενά βιογραφικά που δεν πέτυχαν τίποτα, αλλά ούτε αυτό θα το πετύχουν. Πάντα ήταν μικροί άνθρωποι και το αποδεικνύουν μέρα με τη μέρα”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button