Ποδόσφαιρο

Ντουκουρέ και Πάλμα περιμένουν τη σειρά τους…

Οι δύο ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν το Γενάρη από τους κιτρινόμαυρους, αναμένουν την ευκαιρία που θα τους δώσει ο Άκης Μάντζιος, για να βοηθήσουν την ομάδα τους.

Μέχρι στιγμής κανείς από τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές του Άρη σ’ αυτή τη μεταγραφική περίοδο, δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Και αν ο Εμπακατά αποκτήθηκε πριν από λίγες μέρες, οι Λουίς Πάλμα και Σεΐχ Ντουκουρέ έχουν ήδη συμπληρώσει αρκετές προπονήσεις με τους κιτρινόμαυρους και περιμένουν την ευκαιρία τους για να αγωνιστούν με την ομάδα.

Ο ακραίος επιθετικός από την Ονδούρα είναι εδώ και τρεις εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη, το πρώτο διάστημα περίμενε την μπλε κάρτα του, αλλά στα τελευταία παιχνίδια ήταν θεωρητικά διαθέσιμος, χωρίς όμως να πάρει χρόνο συμμετοχής. Όσον αφορά τον Ντουκουρέ, έχει έρθει εδώ και δέκα ημέρες, αλλά λόγω των συνεχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων, δεν υπήρχε χρόνος για την ενσωμάτωσή του.

Πλέον με την εβδομάδα που διανύουμε να μην έχει αγωνιστική υποχρέωση στο μέσο της, οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να δουλέψουν ακόμη πιο εντατικά και να τεθούν πλήρως στη διάθεση του Άκη Μάντζιου. Λογικά και οι δύο θα είναι στην αποστολή για το ματς με τον ΠΑΣ, με τον Ντουκουρέ να έχει τις περισσότερες πιθανότητες να τον δούμε να αγωνίζεται για πρώτη φορά με τον Άρη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button