Ποδόσφαιρο

Η νέα κουβέντα με Σούντγκρεν!

Ένας από τους ποδοσφαιριστές το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι και ο Άρης θα ήθελε να τον διατηρήσει στο δυναμικό του, είναι ο Σουηδός δεξιός οπισθοφύλακας.

Μπορεί οι κιτρινόμαυροι να απέκτησαν πριν από λίγες μέρες τον Σαλέμ Εμπακατά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η παραμονή του Ντάνιελ Σούντγκρεν δεν είναι πιθανή για την ομάδα του Άρη. Ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, έχει δείξει σε όλους τους τόνους στον Σουηδό ακραίο οπισθοφύλακα, ότι επιθυμεί την παραμονή του στην ομάδα και μετά την ολοκλήρωση του τριετούς συμβολαίου που είχε υπογράψει.

Μετά τα όσα είχαν γίνει με τον Σούντγκρεν, όταν αρνήθηκε να ταξιδέψει για την Κρήτη και το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ, κύλησε πολύ νερό στο… αυλάκι και οι δύο πλευρές ήρθαν και πάλι κοντά. Τις προηγούμενες μέρες έγινε μία ακόμη επαφή μεταξύ του Θόδωρου Καρυπίδη και του ποδοσφαιριστή, χωρίς να υπάρξει οριστική συμφωνία, αλλά με τους οιωνούς να δείχνουν και πάλι θετικοί, όσον αφορά την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Μην ξεχνάμε ότι και το συμβόλαιο του έτερου δεξιού οπισθοφύλακα των κιτρινόμαυρων, του Εμάνουελ Σάκιτς, ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου, χωρίς μέχρι τώρα να διαφαίνεται κάποια πιθανότητα ανανέωσης. Ο Άρης θα ήθελε να συνεχίσει από το καλοκαίρι και μετά με τους Σούντγκρεν και Εμπακατά στο δεξί άκρο της άμυνας του, αλλά αυτό θέλει λίγο ακόμη χρόνο μέχρι να οριστικοποιηθεί.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button