Ποδόσφαιρο

Νέο γήπεδο: Το πώς, το πότε και το κόστος

Σε νέα εποχή θέλει να μπει ο Άρης φτιάχνοντας το δικό του γήπεδο και το YellowRadio.gr σας ενημερώνει για τα δεδομένα.

Οι κιτρινόμαυροι συνεχίζουν να θέλουν να ανεβάσουν το επίπεδο, ο Θόδωρος Καρυπίδης συνεχίζει να προσπαθεί για να πάει τον Άρη πολλά βήματα μπροστά.

Σε αυτό το πλαίσιο εδώ και πολύ καιρό υπάρχουν συζητήσεις με την κυβέρνηση για την δημιουργία νέου γηπέδου για τον Άρη, στον χώρο του αεροδρομίου.

Αρχικά πρέπει να τονιστεί ότι θα πάμε σε ανταλλαγή εκτάσεων. Δηλαδή ο Άρης θα πάρει τα (αρκετά) στρέμματα του αεροδρομίου και θα παραχωρήσει την έκταση του Κλεάνθης Βικελίδης.

Τα χρήματα για την ανέγερση του γηπέδου θα προκύψουν τόσο από Ευρωπαϊκούς πόρους, όσο και από τον επενδυτή που θα κερδίσει τον διαγωνισμό ο οποίος πρόκειται να γίνει από το Ελληνικό κράτος.

Αναμένεται να δημιουργηθεί ξενοδοχείο και εμπορικοί χώροι, ενώ το κόστος του έργου αναμένεται να φτάσει τα 110 εκατομμύρια ευρώ.

Μία σημαντική ερώτηση είναι και το «πότε». Με δεδομένο ότι δεν θα είναι μέσα στο πολεοδομικό συγκρότημα (το οποίο πάντα δημιουργεί προβλήματα) ο στόχος είναι να ολοκληρωθεί το έργο έως το τέλος του 2026.

Τέλος πρέπει να τονιστεί ότι ο Άρης θα φύγει από το Κλεάνθης Βικελίδης μόνο όταν το νέο έργο ολοκληρωθεί, όχι νωρίτερα όπως έχει συμβεί με άλλες ομάδες στο παρελθόν.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button