ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Μπέλιγχαμ: «Είμαι δέκα φορές καλύτερος παίκτης από την περσινή σεζόν»

O Τζουντ Μπέλιγχαμ ήταν ξανά πρωταγωνιστής για τη Ρεάλ κόντρα στην Αλμερία σκοράροντας δις και δήλωσε πως έχει βελτιωθεί εξαιρετικά σε σχέση με πέρυσι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης προόριζε τον Τζουντ Μπέλιγχαμ για διάδοχο ζωντανών θρύλων όπως ο Λούκα Μόντριτς ή ο Τόνι Κρόος, αλλά στο ξεκίνημά του, ο 20χρονος μέσος αποδεικνύεται «λίρα εκατό» και στο σκοράρισμα!

Μιλώνστας στο RMTV μετά το παιχνίδι της «βασίλισσας» με την Αλμερία, όπου σκόραρε δύο φορές, ανέφερε ότι: «Είμαι χαρούμενος που σκοράρω, αλλά είναι πιο σημαντικό να παίζω καλά, να συνεισφέρω. Ξέρω ότι θα φτάσω εκεί και ότι οι συμπαίκτες μου θα με ψάξουν, δεν είναι για τα γκολ, είναι η νίκη της ομάδας που έχει σημασία, πρέπει να δουλέψω σκληρά».

Ερωτηθείς για το αν έχει βελτιωθεί στη Μαδρίτη τόνισε: «Νομίζω ότι είμαι δέκα φορές καλύτερος παίκτης από την περασμένη σεζόν, με αυτούς τους παίκτες, με αυτούς τους συμπαίκτες μαθαίνω. Το επίπεδο εδώ είναι πολύ υψηλό, είμαι σαν σφουγγάρι που αφομοιώνει αυτά που μαθαίνω από τους συμπαίκτες μου, παραμένουν πολλά παιχνίδια και πρέπει να συνεχίσω να προσφέρω».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button