ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Μπαπέ: Η Bild ισχυρίζεται πως η Ρεάλ θα καταθέσει πρόταση 120 εκατ. ευρώ

Σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα, η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση 120 εκατ. ευρώ για τον Κιλιάν Μπαπέ προς το τέλος του μεταγραφικού παραθύρου.

Η «Bild» αποκάλυψε πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα κάνει προσφορά στην Παρί Σεν Ζερμέν για τον Κιλιάν Μπαπέ το φετινό καλοκαίρι, αλλά προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Οι Μαδριλένοι θέλουν να αποφύγουν το να μπουν σε συζητήσεις με την γαλλική ομάδα λόγω των όσων συνέβησαν την τελευταία φορά που έγινε αυτό.

Αυτό δεν σημαίνει πως η πρόταση αυτή θα γίνει την 29η ή την 30η Αυγούστου, αλλά σίγουρα στις τελευταίες μέρες του μήνα αυτού. Υπενθυμίζουμε πως το μεταγραφικό «παράθυρο» για τις χώρες αυτές κλείνει την 1η Σεπτεμβρίου.

Όσο για την προσφορά που αναμένεται να καταθέσει, αυτή θα είναι γύρω στα 120 εκατ. ευρώ, ποσό το οποίο έχει αποφασίσει η Ρεάλ εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Όλα αυτά ενώ πλέον η διαμάχη μεταξύ Μπαπέ και Παρί Σεν Ζερμέν έχει φτάσει στο τέλος της και ο παίκτης επέστρεψε στις προπονήσεις και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, σκοράροντας κιόλας στο πρώτο παιχνίδι που έπαιξε την φετινή σεζόν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button