ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Έξαλλος με τη διαιτησία του Τότεναμ-Γιουνάιτεντ ο Φερνάντες

Σύμφωνα με τον Μπρούνο Φερνάντες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να αισθάνεται αδικημένη από τη διαιτησία του παιχνιδιού με την Τότεναμ.

Ολοφάνερα εκνευρισμένος από την (κατά τη γνώμη του) εις βάρος της Μάντεσεστερ Γιουνάιτεντ διαιτησία στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Τότεναμ παρουσιάστηκε ο Μπρούνο Φερνάντες.

Ο αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων» εμφανίστηκε απόλυτα βέβαιος ότι η ομάδα του αδικήθηκε στη φάση του 26ου λεπτού, όπου ο κεντρικός αμυντικός των «spurs», Κρίστιαν Ρομέρο, βρήκε την μπάλα με το χέρι εντός περιοχής.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος χαφ ανέφερε ότι θα πρέπει να ζητηθεί επίσημα συγνώμη στην ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ, ακριβώς όπως ζητήθηκε στη Γουλβς για τη φάση του «Ολντ Τράφορντ» την προηγούμενη αγωνιστική.

«Πρέπει να ρωτήσετε τον διαιτητή», δήλωσε αρχικά στο Stadium Astro, όταν του ζητήθηκε η γνώμη του για τη διαιτησία του αγώνα.

«Θα πρέπει να αρχίσουν και αυτοί να δίνουν συνεντεύξεις μετά τα παιχνίδια, ώστε να μπορούν να εξηγούν οι ίδιοι τις αποφάσεις τους», συνεχίζει.

«Ήταν καθαρό πέναλτι. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και δεν μπορεί ούτε ο διαιτητής, ούτε ο VAR να πει ότι δεν το είδε», ξέσπασε ο 28χρονος μέσος.

«Την προηγούμενη εβδομάδα έκαναν μεγάλο θέμα για το πέναλτι που δεν δόθηκε εις βάρος της Γιουνάιτεντ. Θέλω να δω τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα και αν θα γίνει το ίδιο σόου με την προηγούμενη. Θέλω να δω αν ο Τζον Μος (σ.σ. επικεφαλής της PGMOL, του οργάνου που είναι υπεύθυνο για τις διαιτησίες των αγώνων της Premier League) θα έρθει στα αποδυτήριά μας να ζητήσει συγνώμη, όπως έκανε με τον προπονητή της Γουλβς. Ελπίζω να έρθει», έκλεισε εμφανώς θυμωμένος ο ηγέτης των 20 φορές πρωταθλητών Αγγλίας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button