Γενικά

Μετά από πολλούς μήνες σιωπής, η πόλη ξαναζωντανεύει με LIVE από δύο αγαπημένες μπάντες του Yellow Radio FM 101.7.

Οι Minor Mine θα μοιραστούν τη σκηνή του «The Host» με τους Morphine Social Club το Σάββατο 28 Μαΐου. Να είστε όλ@ εκεί! Εμείς θα είμαστε ΣΙΓΟΥΡΑ…

Minor Mine

Οι Minor Mine δημιουργήθηκαν το 2007 και πειραματίζονται με τη σύγχρονη φολκ, τα αστικά μπλουζ με στοιχεία ποστ πανκ αναπτύσσοντας το δικό τους μείγμα ήχων. Στις αρχές του 2008 ξεκίνησαν τις ζωντανές εμφανίσεις τους σε αρκετές πόλεις στην Ελλάδα. Έχουν παρουσιαστεί σε πολλούς χώρους και φεστιβάλ στην Ελλάδα μεταξύ άλλων στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών ALT.DAYS[SKG]FEST.08, Beach Festival Vol.2, Επανομή, ΠΙΚ ΝΙΚ Urban Festival, Montezuma’s Eye Music Fest. Έχουν ανοίξει συναυλίες των Tuxedomoon, Murder by Death, Peter Murphy, Savage Republic, Wovenhand, The Ex και Band of Holy Joy.

Το δεύτερο άλμπουμ με τίτλο “Out of Heaven” κυκλοφόρησε επίσης σε δική τους έκδοση σε μορφή cd και βινυλίου μέσα στον Νοέμβριο του 2012. Για την υποστήριξη του άλμπουμ γυρίστηκε το βίντεο Out of Heaven . https://vimeo.com/65765513

Το τρίτο τους άλμπουμ “Small Talk With Ghosts Before Sleep” κυκλοφόρησε το Μάιο του 2020.

Περισσότερα για τους Minor Mine:

http://www.facebook.com/minor.mine
http://soundcloud.com/minormine
https://minormine2007.bandcamp.com/

Morphine Social Club

Morphine Social Club. Βαριά fuzz, delays, feedback και oscillations, με έντονη χρήση noise στοιχείων, συνθέτουν το εκρηκτικό ηχητικό μείγμα των Θεσσαλονικέων Morphine Social Club. Με επτά, ήδη, χρόνια παρουσίας στη σκηνή της πόλης, παίζουν το μονολιθικό τους ροκεντρόλ, μιλώντας, στα τραγούδια τους, για ιστορίες αστικής παράνοιας και προσωπικών εμμονών. Έχουν εμφανιστεί δίπλα σε μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως οι Deaf Radio, Electro Vampires, Αγοριαstonilio, Breath After Coma, Reverend Beasts κ.α., ενώ συμμετείχαν και σε compilations υπέρ των προσφύγων στη Μόρια (UNITY) και της κατάληψης στο Βιολογικό Θεσσαλονίκης  (Punk means Solidarity).

Οι Morphine Social Club έχουν κυκλοφορήσει, από το 2015 μέχρι και σήμερα, τέσσερα EP. Τα «Radioactive» (2015), «Monolithic Gospel» (2017), «Post Apocalyptic Poetry» (2019) και το «Suffocate» (2022), που βγήκε, πριν λίγες ημέρες, σε όλες τις γνωστές διαδικτυακές πλατφόρμες.

Links:

https://www.facebook.com/themorphinesocialclub
https://morphinesocialclub.bandcamp.com/
https://open.spotify.com/artist/09GpL9cd4fyYZ26YSZcAbq?si=52ypahjbQPyN6rUxQwZlLw&utm_source=copy-link
https://www.instagram.com/morphinesocialclub/

Πληροφορίες

The Host
Πάϊκου 4, Θεσσαλονίκη
Είσοδος 6 ευρώ

22.00
Facebook event:  https://fb.me/e/2qz6JKYUF

Εύη Αλεξίου

Μουσική για τους αληθινούς εραστές της κι όχι τους... επιβήτορες της

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button