Ποδόσφαιρο

Μαρτίνς: «Δύσκολος αντίπαλος ο Άρης»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην NOVA για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 26η αγωνιστική της Superleague και τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι πάνε μόνο για τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς:

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Είναι ένα ντέρμπι, ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο, κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο μέσα στην έδρα του, ένα ματς έντονο και δυνατό. Πιστεύω πως ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα, που έχει και έναν προπονητή ο οποίος έχει φέρει ήδη καλά αποτελέσματα και κάνει πολύ καλή δουλειά. Θα είναι δύσκολο όμως εμείς πάμε στη Θεσσαλονίκη με στόχο φυσικά τη νίκη, θέλουμε να τελειώσουμε τη χρονιά κερδίζοντας τους τρεις βαθμούς και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Για τα προβλήματα των Τικίνιο, Μανωλά, Αγκιμπού: «Ο Κώστας είναι καλά. Έχει προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ο Τικίνιο έκανε σήμερα ατομικό πρόγραμμα και θα περιμένουμε να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι και αύριο για να πάρουμε τις αποφάσεις μας. Ο Αγκιμπού έχει παρατηρηθεί πως έχει συμπτώματα κούρασης από τα πολλά συσσωρευμένα παιχνίδια το τελευταίο διάστημα, στα οποία δεν είναι συνηθισμένος. Γενικότερα όλα όσα νιώθει παρατηρήσαμε ότι είναι συμπτώματα κόπωσης, επομένως και σε αυτόν θα δοθεί ο χρόνος μέχρι αύριο για να δουμε αν θα είναι διαθέσιμος. Όπως και ο Τικίνιο».

Για το αήττητο που κυνηγάει και τη μόλις μια ήττα σε τρία χρόνια στην κανονική περίοδο: «Είναι και αυτό πάρα πολύ σημαντικό. Είναι ένα στοιχείο σημαντικό ότι κανένας σε όλο το πρωτάθλημα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τον Ολυμπιακό. Είναι κι αυτό ένα αποτέλεσμα της καλής δουλειάς που γίνεται, της αξίας των παικτών μας και δείχνει πως έχουμε μια καλή και ποιοτική ομάδα. Όμως έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια μπροστά μας και πολλούς βαθμούς να διεκδικήσουμε και θέλουμε να το κάνουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Θέλουμε να κάνουμε καλά παιχνίδια και να παίρνουμε νίκες και βαθμούς με σκοπό να διατηρήσουμε και να αυξήσουμε τη διαφορά μας και γενικώς να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα με πολύ καλή απόδοση. Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι βλέπουμε ότι δεν είναι εύκολο να κερδίσει κάποιος εμάς, παρόλα αυτά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο για να κρίνουμε τι θα γίνει».

Για το αν είναι κίνητρο στα play off το αήττητο: «Το μεγάλο κίνητρο είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια γιατί αυτό κάνουμε. Παιχνίδι με το παιχνίδι αυτό θέλουμε. Δεν υπάρχει πιο μεγάλο κίνητρο από το να παίζεις για τον Ολυμπιακό. Σίγουρα θέλουμε να τελειώσουμε τα play offs χωρίς ήττα. Όμως το πιο μεγάλο κίνητρο είναι το να είσαι παίκτης του Ολυμπιακού».

Για τις 100 νίκες και εάν θυμάται μία στιγμή: «Είναι πολλές οι νίκες και οι στιγμές. Θυμάμαι με μεγάλη ένταση τα παιχνίδια που έχουμε κερδίσει την τελευταία στιγμή με τον Ατρόμητο, αλλά και τον Βούκοβιτς και τον Χασάν να σκοράρουν στο τελευταίο λεπτό.

Ήταν παιχνίδια πολύ σημαντικά. Είναι τα παιχνίδια που σου χαρίζουν τον τίτλο. Θυμάμαι επίσης το περσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ που ήταν ωραία επίδειξη καλού ποδοσφαίρου και ένα πολύ ωραίο και μεγάλο αποτέλεσμα. Θυμάμαι πολύ έντονα και τις δύο συνεχόμενες νίκες μας στην Τούμπα μετά τον Covid. Ήταν ένα δείγμα πως ο Ολυμπιακός ήταν δυνατός. Όλα αυτά είναι παιχνίδια που δεν θα ξεχάσω ποτέ μαζί με πολλά άλλα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button