Ποδόσφαιρο

Μάγκας Σούντγκρεν! Εξαφανίζει τα… εκατομμύρια των αντιπάλων και είναι ο απόλυτος MVP

Ο Σούντγκρεν είναι ο MVP του Άρη, είναι το καλύτερο δεξί μπακ του πρωταθλήματος και μπορεί να σταματήσει κάθε αντίπαλο.

Έχουν γραφεί πολλά πράγματα για την φετινή αγωνιστική αλλαγή του Σουηδού, αλλά κάθε φορά ξεπερνάει τον εαυτό του. Ο Σούντγκρεν είναι όλο και καλύτερος κάνοντας την διαφορά σε κάθε ματς.

Χθες αγωνίστηκε ως αριστερό μπακ. Στα αμυντικά του καθήκοντα ήταν εξαιρετικός, μπόρεσε να σταματήσει τους αντιπάλους του σε κάθε περίπτωση. Για άλλη μία φορά ο Σουηδός κάνει παίκτες εκατομμυρίων να εξαφανίζονται από το γήπεδο και να μην μπορούν να κερδίσουν ούτε μία μονομαχία απέναντι του.

Ακόμη και επιθετικά, με ανάποδο πόδι ο Σουηδός ήταν εξαιρετικός. Προωθήθηκε όταν χρειάστηκε και έδωσε πολλά στηρίγματα στους συμπαίκτες του, βγάζοντας παράλληλα και μερικές σέντρες.

Δείχνει ότι είναι το καλύτερο δεξί μπακ του πρωταθλήματος, και με τις τελευταίες εμφανίσεις του -σε συνδυασμό με την συνέπεια που έχει- τον κάνουν τον πολυτιμότερο παίκτη του Άρη την φετινή σεζόν.

Φυσικά δεν είναι μόνο τα καθαρά αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Είναι ότι επίσης έχει μία απίστευτη μαγκιά. Πάει σε κάθε μονομαχία πρώτος, παίζει όσο ξύλο χρειάζεται, χωρίς να φτάσει στα όρια του αντιαθλητικού και με ένα… βλέμμα του ξεκαθαρίζει ποιος είναι το αφεντικό σε κάθε αντίπαλο.

Όλα αυτά για έναν παίκτη ο οποίος έχει συμβόλαιο ήδη και για την επόμενη χρονιά με την ομάδα…

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button