Ποδόσφαιρο

Κουέστα-Μπουσέ: Η πίεση στον Ισπανό και ο “νέος” που θέλει πάντα να είναι no1!

Ένας τερματοφύλακας που τα δίνει όλα για να είναι στην βασική ενδεκάδα είναι ο Ζακαρί Μπουσέ που θέλει να βάλει δύσκολα στον Κουέστα!

Δεδομένα την περσινή χρονιά ένα από τα αρνητικά του Άρη είναι ότι δεν είχε άλλη αξιόπιστη επιλογή πίσω από τον Χουλιάν Κουέστα στην θέση ένα.

Αυτό το πλήρωσε σε αρκετά παιχνίδια, ενώ ακόμη έλλειπε αυτός που θα φορτώσει με πίεση και κίνητρο τον βασικό τερματοφύλακα.

Φέτος οι κιτρινόμαυροι έψαχναν μία τέτοια περίπτωση και κατέληξαν στον Μπουσέ, έναν τερματοφύλακα που όπου σταθεί και όπου βρεθεί τονίζει ότι θέλει να είναι το νούμερο ένα όπου και αν παίζει. Οι επιλογές του στην καριέρα του έως τώρα ήταν δομημένες πάνω σε αυτόν τον στόχο και η συμφωνία του με τον Άρη δείχνει πως θέλει να γίνει… απειλητικός.

Ο Κουέστα από την άλλη ολοκλήρωσε εντυπωσιακά την προηγούμενη σεζόν, ενώ φέτος έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις στα φιλικά. Είναι παρόλα αυτά σημαντικό το να μην εφησυχαστεί. Να ξέρει ότι δεν έχει πάρει την φανέλα του βασικού “σπίτι του” όπως και το ότι σε περίπτωση που δεν αποδίδει όπως πρέπει υπάρχει εναλλακτική λύση.

Σε αυτό στοχεύει η απόκτηση του Μπουσέ και μένει να φανεί μέσα στην σεζόν το πως θα λειτουργήσει το νεοσύστατο δίδυμο τερματοφυλάκων των κιτρινόμαυρων….

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button