Ποδόσφαιρο

Κανονικός βράχος! Τρομερός Δεληζήσης δεν άφησε να περάσει… ούτε μύγα

Την καλύτερη εμφάνιση του με την φανέλα του Άρη έκανε ο Γιώργος Δεληζήσης στο ΟΑΚΑ στην νίκη επί της ΑΕΚ.

Είναι γνωστό ότι όποτε και αν παίξει ο «Δέλη» θα δώσει συγκεκριμένα πράγματα. Θα έχει πάθος, θα παλέψει, θα προσφέρει το 110% των δυνατοτήτων του και ιδίως στα «ψηλά» θα καθαρίζει ότι μπάλα έρχεται στην περιοχή.

Απέναντι στην ΑΕΚ όμως έδωσε ακόμη παραπάνω. Πήρε σωστές αποφάσεις σε κάθε επικίνδυνη επίθεση των γηπεδούχων, και όποτε «βγήκε» από τον χώρο δράσης του κατάφερε να το κάνει με απόλυτη επιτυχία.

Μάλιστα πρέπει να πάρει μερίδιο της επιτυχίας και για το «σβήσιμο» της δεξιάς πλευράς της ΑΕΚ. Άλλωστε την ίσως… μοναδική φορά που ο Σάκιτς δεν σταμάτησε τον Λιβάι Γκαρσία, ο έμπειρος στόπερ ήταν εκεί για να κάνει την διαφορά.

Στο τέλος της ημέρας ο Έλληνας σέντερ μπακ για άλλη μια φορά στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Αποδείχθηκε πιστός στρατιώτης του Άρη και συνεχίζει να φέρνει νίκες. Άλλωστε σε 12 παιχνίδια που έπαιξε, η ομάδα του Άκη Μάντζιου μετράει δέκα νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις τέσσερα γκολ παθητικό.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button