Ποδόσφαιρο

Ιτούρμπε: Ο -κάποτε- νέος Μέσι που απειλεί από παντού

Μια μεταγραφή-βόμβα ολοκλήρωσε ο Άρης, συμφωνώντας με τον Παραγουανό μεσοεπιθετικό, Χουάν Ιτούρμπε.

Υπήρχε μία περίοδος που κάθε νεαρός και ποιοτικός εξτρέμ, και κυρίως λατινοαμερικάνος, ονομαζόταν «νέος Μέσι». Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει και ο Ιτούρμπε.

Στο παρελθόν έχει χαρακτηριστεί με αυτόν τον τρόπο, όταν έφτασε στην Πόρτο φεύγοντας από την πατρίδα του που έκανε το «μπαμ» φορώντας την φανέλα της Σέρο Πορτένιο.

Μέσι δεν έγινε ο Ιτούρμπε, αλλά έφτασε στην Ρόμα που επένδυσε 22 εκατομμύρια ευρώ σε εκείνον, χωρίς τελικά να καταφέρει όμως να καθιερωθεί.

Στο αγωνιστικό του στυλ έχει κάτι που λείπει από τον Άρη. Είναι παίκτης ο οποίος έχει πάντα στο μυαλό του το πως μπορεί να απειλήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Σουτάρει έξω από την μεγάλη περιοχή, σκοράρει με αυτόν τον τρόπο και για αυτό επένδυσαν πολλές ομάδες στο ταλέντο του. Παίζει και στις δύο πλευρές της επίθεσης και μετά από μια τετραετία στο Μεξικό, έχει σίγουρα πολλά να αποδείξει.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button