Ποδόσφαιρο

Ικανοποίηση για Εντιαγέ!

Ο Σενεγαλέζος μέσος δεν ήταν στις κλήσεις της εθνικής του για το Κόπα Άφρικα, με τον Άκη Μάντζιο να χαμογελά, καθώς θα τον έχει στη διάθεσή για τον δύσκολο Γενάρη.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας της Σενεγάλης για τους ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν για το Κόπα Άφρικα, αποτέλεσε «βάλσαμα» για την ομάδα του Άρη και τον Άκη Μάντζιο. Υπήρχαν κάποιες πληροφορίες από τη Σενεγάλη, που μιλούσαν για κλήση στον Μπαντού Εντιαγέ, κάτι που «τρόμαζε» τους ανθρώπους του Άρη.

Ο 31χρονος μέσος σίγουρα θα ήθελε να είναι στις επιλογές του προπονητή του για τη διοργάνωση του Καμερούν, αλλά αυτό θα δημιουργούσε τεράστιο πρόβλημα στον Άρη. Μάλιστα οι κιτρινόμαυροι είχαν ήδη αρχίσει να ξεψαχνίζουν την αγορά των κεντρικών μέσων, καθώς ήταν πιθανό να προχωρούσαν σε μία μεταγραφική κίνηση στη συγκεκριμένη θέση.

Με τη Σενεγάλη μάλιστα να συγκαταλέγεται στα φαβορί για την κατάκτηση του Κόπα Άφρικα, το διάστημα της απουσίας του Εντιαγέ από τις υποχρεώσεις του Άρη, θα ήταν περίπου ενάμιση μήνα. Με την ομάδα να έχει να δώσει πολύ κρίσιμα και σημαντικά παιχνίδια σε Πρωτάθλημα, αλλά και στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Τελικά ο Σενεγαλέζος θα μείνει στη Θεσσαλονίκη, γλυτώνοντας τον Άρη από έναν «μπελά», που θα είχε αγωνιστικό, αλλά και οικονομικό αντίκτυπο. Μάλιστα με τον Εντιαγέ να είναι φορμαρισμένος το τελευταίο διάστημα, ο Άκης Μάντζιος στηρίζει πολλά στον 31χρονο μέσο για την επίτευξη των στόχων των κιτρινόμαυρων τη φετινή σεζόν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button