Ποδόσφαιρο

«Θνητός» αμυντικά, δεν συγχωρεί επιθετικά: Το τελευταίο δείγμα του Ολυμπιακού πριν τον Άρη

To τελευταίο του ματς πριν το παιχνίδι με τον Άρη έδωσε ο Ολυμπιακός, παίρνοντας μία μεγάλη νίκη απέναντι στην Αϊντχόβεν.

Ο Ολυμπιακός είναι μία διαφορετική ομάδα από το ξεκίνημα του Ιανουαρίου και απέναντι στην PSV έπαιξε η… νέα φουρνιά παικτών, που δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει επιθετικά, αλλά αφήνει αμυντικά κενά.

Οι ερυθρόλευκοι έδωσαν δύο διαφορετικές εικόνες σε άμυνα και επίθεση, αποδεικνύοντας πάντως ότι έχει πολύ μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ του.

Σε ότι έχει να κάνει με το επιθετικό κομμάτι ο Ολυμπιακός έδειξε για άλλη μια φορά ότι «δεν συγχωρεί». Ουσιαστικά φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Άρης δεν πρέπει να αφήσει κανένα περιθώριο στην ομάδα του Μαρτίνς.

Και στο κομμάτι του pressing ο Ελ Αραμπί «υπενθύμισε» ότι πρέπει οι κιτρινόμαυροι να είναι έξτρα προσεκτικοί στην άμυνα τους και μάλλον να προτιμήσουν να διώξουν από το να «ρισκάρουν» όπως έγινε στο τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων.

Από την άλλη πλευρά αμυντικά φάνηκε ότι έχουν και πάλι προβλήματα. Ο Παπασταθόπουλος δεν έχει προσαρμοστεί απόλυτα στην νέα του ομάδα και θα παίξει δεδομένα βασικός με τον Άρη, καθώς ο Μπα είναι τιμωρημένος και ο Αβραάμ τραυματίας.

Ο Ολυμπιακός απειλήθηκε για άλλη μία φορά από στημένα, ενώ συνολικά έδειξαν ότι μπορείς να βρεις χώρο στην «καρδιά της άμυνας» τους. Όλα αυτά την στιγμή που φάνηκε να έχουν θέμα να ανακόπτουν και ατομικές ενέργειες, κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Άρης σε μία καλή ημέρα του Ματέο.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button