Ποδόσφαιρο

Η χρονιά του Γκαρσία: Το “καυτό” ξεκίνημα, οι συμμετοχές στο κορυφαίο επίπεδο και ο πάγκος

Ξεκίνησε εντυπωσιακά, έπαιξε στο Champions League αλλά κάπου στην πορεία το “έχασε” ο Ματέο Γκαρσία.

Το σήριαλ της μεταγραφής του Ματέο Γκαρσία ολοκληρώθηκε τον περσινό Αύγουστο, όταν ο Αργεντίνος ανακοινώθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα.

Στο ξεκίνημα του μάλιστα στην ομάδα της Σερβίας ήταν εξαιρετικός. Κατάφερε με το… καλημέρα να βάλει ένα γκολ χρυσάφι. Συγκεκριμένα σκόραρε απέναντι στην Γιανγκ Μπόις για τα πλέι-οφ του Champions League, στον αγώνα όπου η ομάδα του ήρθε ισόπαλη με 2-2 σκορ στην Ελβετία.

Μάλιστα έπαιξε και στην “ρεβάνς” της Σερβίας, όταν με σκορ 1-1 η ομάδα του Βελιγραδίου πέρασε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα της Σερβίας σκόραρε απέναντι στην Βοϊβοντίνα στην νίκη της ομάδας του με 1-2.

Στην πορεία των Σέρβων στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Ματέο Γκαρσία είχε βασικός ρόλο. Έπαιξε στα έξι παιχνίδια κόντρα σε Μπάγιερν, Τότεναμ, Ολυμπιακό χωρίς όμως να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Με την σεζόν να προχωράει παρόλα αυτά ο Ματέο Γκαρσία έχασε την εμπιστοσύνη του προπονητή του και την θέση του στην ομάδα.

Χαρακτηριστικά από τις 22 Σεπτεμβρίου και έπειτα έπαιξε μόλις σε 11 από τους 21 αγώνες του πρωταθλήματος της Σερβίας ενώ μόλις δύο φορές έβγαλε “90λεπτο”.

Συνολικά σε 22 αγώνες του με τον Ερυθρό Αστέρα ο Αργεντινός πέτυχε 4 γκολ, έδωσε μία ασίστ παίζοντας κατά κύριο λόγο στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button