Ποδόσφαιρο

Η Φούλαμ δεν θέλει τον Καμαρά, θα δει τι μπορεί να κερδίσει δίνοντας τον

Από δύσκολο έως απίθανο είναι να μείνει στην Φούλαμ ο Αμπουμπακάρ Καμαρά ο οποίος ακούστηκε για τον Άρη.

Στις 31 Ιουλίου του 2017 η Φούλαμ έδωσε έξι εκατομμύρια ευρώ για τον γεννημένο στην Γαλλία επιθετικό, σε μία αγορά που εντάχθηκε στο… βιβλίο που μπορούν να γράψουν οι Λονδρέζοι για λάθος επιλογές στο «9».

Έχει παίξει συνολικά 93 ματς στην Αγγλία σκοράροντας 17 φορές και δίνοντας έξι ασίστ και παίζοντας δύο φορές στα (επιτυχημένα) πλέι-οφ ανόδου για την Φούλαμ.

Παρόλα αυτά ο Καμαρά δεν στέριωσε στην Αγγλία. Ένα περιστατικό το 2018 με μία διαμάχη σε ένα μπαρ τον έθεσε εκτός ομάδας και ουσιαστικά δεν μπόρεσε ποτέ να επιστρέψει. Είχε συνεχείς δανεισμούς, με την αξία του πλέον να έχει πέσει.

Η Φούλαμ θέλει να τον δώσει, αλλά δεν θα το κάνει τζάμπα. Θα «τεστάρει» την αγορά, βλέποντας το τι μπορεί να πάρει ως αντάλλαγμα, καθώς άλλωστε αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της ομάδας.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button