Ποδόσφαιρο

Κορρέα: Ένα «πολυεργαλείο» που κάνει λίγο απ’ όλα

Εν όψει της πιθανής μεταγραφής του 28χρονου Αργεντινού, ρίχνουμε μια ματιά στις ικανότητες και τις πολλές διαφορετικές κινήσεις που εκτελεί στο γήπεδο.

Ο Κορρέα είναι μέλος της Πορτογαλικής Μαριτίμο από το 2017/18 και έχει συμπληρώσει μία πολύ “γεμάτη” καριέρα, με πολλά να συζητηθούν.

Η καριέρα του Κορέα ξεκίνησε στην Αργεντινή παίζοντας από τα «μικρά» της Βελέζ, έχοντας συμμετοχές μέχρι και στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε 34 συμμετοχές και έβγαλε μία ασίστ, ενώ στις προηγούμενες σεζόν ήταν πολύ πιο παραγωγικός, συμβάλλοντας και στο σκοράρισμα της ομάδας του.

Ειδικότερα, τη σεζόν 2019-2020 είχε 30 συμμετοχές με πέντε γκολ και δύο ασίστ, ακολουθώντας πιστά τα ίδια νούμερα και τη σεζόν 2018-2019. 

Αγωνιστικά, τον χαρακτηρίζουν η δύναμη, η αντοχή και η ταχύτητα του, προσφέροντας δε και στα μαρκαρίσματα σε κάθε παιχνίδι.

Προχωρώντας στα πιο ενδιαφέροντα και πρωτότυπα των δυνατοτήτων του, μπορούμε να αναφέρουμε ότι καλύπτει κυρίως το αριστερό άκρο της επίθεσης, ενώ η παρουσία του δεν λείπει από τον άξονα ως επιτελικός μέσος. Οι ικανότητες του μπορεί να φαίνονται πολλές, αλλά δεν σταματούν εκεί, αφού έχει το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, ότι μπορεί να επιτελέσει και στην δεξιά μεριά με… το αριστερό πόδι!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button