Μπάσκετ

Η στάση του Άρη στο τηλεοπτικό, η πρόταση που είχε καταθέσει και οι συζητήσεις που έρχονται

Το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει το τι θα συμβεί με το τηλεοπτικό κομμάτι, χωρίς να υπάρχει αυτή τη στιγμή τίποτα δεδομένο.

Ο Άρης έχει εκφράσει εδώ και χρόνια τις θέσεις του για το πως πρέπει να μοιράζονται τα χρήματα του τηλεοπτικού συμβολαίου. Μάλιστα τον περασμένο Ιούνιο οι κιτρινόμαυρο κατέθεσαν και πάλι ξεκάθαρη πρόταση για το πως θα μοιράζεται το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Αυτό που είχε προτείνει ο Άρης είναι το 50% του συμβολαίου να μοιράζεται βάσει δημοτικότητας, το 25% να μοιράζεται ισόποσα και το 25% να μοιράζεται βάσει βαθμολογίας. Ουσιαστικά η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ θέλουν να υπάρχουν συγκεκριμένα και δίκαια προς όλους κριτήρια.

Σε ότι έχει να κάνει με το τι θα συμβεί φέτος, δεν έχει γίνει καμία απολύτως κουβέντα. Πρώτα θα υπογραφεί το συμβόλαιο και μετά θα υπάρξει η οποιαδήποτε συζήτηση. Όσα βγαίνουν από την Αθήνα για 350.000 ευρώ που θα πάρει ο Άρης και 750 χιλιάδες της ΑΕΚ είναι μάλλον… ευσεβείς πόθοι, γιατί σχέση των εν λόγω ρεπορτάζ με την πραγματικότητα δεν υπάρχει.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button