ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Η ευκαιρία που «άρπαξε» ο Μπακούτσης

Ένας από τους μεγάλους κερδισμένους της χθεσινής ημέρας είναι ο Πέτρος Μπακούτσης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μπήκε στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο 58o λεπτό της αναμέτρησης αντικαθιστώντας τον Λούκας Σάσα και περνώντας σε θέση αριστερού εξτρέμ, η οποία μάλιστα δεν είναι η φυσική του.

Παρόλα αυτά ο νεαρός ποδοσφαιριστής εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ευκαιρία που του δόθηκε, δείχνοντας ότι είναι ένας από τους παίκτες που πρέπει η ομάδα να προσέχει.

Είχε διάθεση, ενέργεια και ταχύτητα ενώ έδειξε να ελέγχει καλά την μπάλα όποτε ερχόταν στα πόδια του. Μάλιστα έκανε μία εξαιρετική κούρσα στην φάση του δεύτερου γκολ, και θα μπορούσε να γίνει μεγάλη συζήτηση για τον τρόπο με τον οποίο κόπηκε.

Δεν έγινε φυσικά ξαφνικά ο… Τσάβι, αλλά ο νεαρός Μπακούτσης δείχνει ότι είναι μία από τις περιπτώσεις παικτών στις οποίες πρέπει ο Άρης να έχει στραμμένο το βλέμμα του ενόψει του μέλλοντος.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button