Ποδόσφαιρο

Η ΑΕΚ «μπλέκει» και τον Άρη στην «απολογία» της για το Περιστέρι

Μετά την πίεση που δέχθηκε από όλο τον κόσμο, η ΑΕΚ αποφάσισε να βγάλει μία ανακοίνωση για να υπερασπιστεί τον εαυτό της, αλλά μάλλον απλά προκάλεσε γέλιο.

Μέσα σε όλα τα άλλα η ΑΕΚ αποφάσισε να βάλει και τον Άρη στη συζήτηση, θέλοντας μάλλον κάποιο… μετάλλιο που ο Ρότα δεν έκανε τον νεκρό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Προσπαθεί να επιδείξει το ήθος της τονίζοντας ότι ένας παίκτης της δεν έκανε… θέατρο. Πραγματικά, αν έχουμε φτάσει στο σημείο να διεκδικούμε επαίνους επειδή… δεν υποκρίθηκε τραυματισμό ένας παίκτης μας, τότε κάτι πραγματικά πάει λάθος.

Επίσης να τονιστεί ότι ο Άρης κατευθείαν εξέδωσε ανακοίνωση για το γεγονός, δε προσπάθησε να βγάλει… μεζούρα για να μετρήσει πόσα μέτρα μακριά από τον Μπρινιόλι ήταν η κροτίδα, όπως έγινε φέτος από την Ένωση στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

To εν λόγω κομμάτι:

Για το τι κάνει η ΑΕΚ και τι άλλες ομάδες, παραπέμπουμε όσους επιχειρούν να μας προσβάλλουν με κηρύγματα περί ηθικής, στο τι έγινε πέρσι στο Κλεάνθης Βικελίδης, όταν παιζόταν η Ευρώπη σε ένα ματς και ο Λάζαρος Ρότα δέχθηκε μπουκάλι στο κεφάλι.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button