Μπάσκετ

Επικοινωνία των ακαδημιών με την Άλμπα και τον κορυφαίο Πέπε Σίλβα

Η ακαδημία του Άρη θέλει να αποτελέσει ένα από τα καλύτερα προγράμματα στην Ελλάδα και όχι μόνο, και συνεχίζει να κάνει κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση.

Τα δύο πολυήμερα καμπ είναι μόνο η αρχή, ακολουθούν περισσότερες δραστηριότητες, περισσότερη δουλειά και περισσότερες πρωτοποριακές για την Ελλάδα κινήσεις.

Μέσα σε όλα οι κιτρινόμαυροι θέλουν να λειτουργήσουν σύμφωνα με την λογική των κορυφαίων του χώρου, σε όλα τα ζητήματα. Μέσα σε όλα υπάρχει και επικοινωνία με τον Πέπε Σίλβα Μορένο.

Πρόκειται για τον γυμναστή της Άλμπα Βερολίνου που θεωρείται ένας από τους κορυφαίους της Ευρώπης, ενώ προέρχεται από την Ισπανική σχολή, την καλύτερη στην γηραιά ήπειρο.

Οι άνθρωποι του Άρη έχουν κάνει ήδη μία πρώτη επαφή με τον Πέπε Μορένο, και όλα αυτά αποτελούν απλά μία από τις πολλές δράσεις των ακαδημιών της ομάδας.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button